Újabb játékra szánt laptop az Asus kínálatában

2009. május 28.
1.9481
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az Asus a napokban bejelentette, hogy újabb notebookkal bővíti ki a hordozható gépei kínálatát.

A frissen bemutatott laptop Asus G51 típusjelzéssel lett ellátva, és ahogy azt már a gyártó G szériás hordozhatóitól megszokhattuk, az újdonság is kifejezetten a játékos felhasználókat célozza meg. Az Asus G51 375 X 265 X 34,3-40,6mm-es méretekkel, valamint 3,3kg-os súllyal rendelkezik. A laptop egy 15,6 inches szélesvásznú kijelzővel van felszerelve, de a felbontásáról egyelőre még nincs információ.

Az Asus G51 az Intel PM45 és ICH9M chipkészlet párosára épül, és a gyártó az Intel Core 2 Duo (2GHz-től 2,26GHz-ig), valamint Core 2 Quad (2GHz-től 3,06GHz-ig) központi feldolgozókat kínálja hozzá. A laptop egy DDR2 memóriarendszerrel van ellátva, ami maximális kiépítésben 4GB 800MHz-es RAM-ot tartalmaz. A képi megjelenítésért az 1GB-os nVidia GTX 260M grafikus kártya felel, az adatok tárolására pedig 1TB-os merevlemez kapacitás (2 X 500GB) és egy DVD Super Multi /Blu-ray optikai meghajtó áll rendelkezésre. A notebook felszereltségéből természetesen nem hiányzik a képernyő keretébe épített 2.0M pixeles webkamera, valamint az Asus Super Hybrid Engine technológiája sem. Az Asus G51-ről több részletet nem közölt a gyártó, valamint a várható megjelenési ideje és ára is ismeretlen.
3 hozzászólás

skyman

16 éve, 2 hónapja és 7 napja

Az átlag ember nem használ ilyet következés képpen nem is venne akár van rá pénze akár nincs

válasz erre

Raiden

16 éve, 2 hónapja és 7 napja

Honnan tudod?Lehet hogy nem is olyan drága..kacsintó smiley Mondjuk ez G-szériás.Én nem venném meg azért hogy tudjak rajta játszani a puszta közepén is.Jó az asztali PC,imádom szétverni a klaviatúrát a monitoron..kacsintó smileyröhögő smileyröhögő smiley

válasz erre

Vendég

16 éve, 2 hónapja és 7 napja

na ne egy átlag embernek erre nincs is pénze !!!meglepődött smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja