Újabb GeForce GT 220-as gyorsító az MSI kínálatában

2010. május 12.
2.0181
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Micro Star International a napokban bejelentette, hogy újabb taggal bővítette ki a grafikus gyorsítóinak termékpalettáját.

A frissen reflektorfénybe állított újdonság az nVidia GeForce GT 220-as modelljére épül, az üzletek kínálatában pedig MSI N220GT-MD1G típusjelzéssel fog felbukkanni. Az új videokártya egy egyedi tervezésű, a korábbi változatokhoz képest alacsonyabb profilú nyomtatott áramkör köré épül, és a hűtéséről is egy friss fejlesztésű, egyetlen kártyahelyet elfoglaló aktív hűtőrendszer gondoskodik.

Az MSI N220GT-MD1G grafikus feldolgozójának feszültségét csökkentették a mérnökök, így az újdonság a hivatalos adatok alapján 17%-al kevesebb energiát fogyaszt, mint a hagyományos modellek. A gyorsítókártya 40nm-es GT216-os GPU-jának teljesítményét 625MHz-re, míg a 48 darab CUDA mag sebességét 1360MHz-re hangolták be, az 1024MB DDR2 RAM-al rendelkező memóriarendszer pedig a 800MHz-es frekvencián üzemel. A különféle kijelzőknek a hátlapi panelen kialakított DVI és HDMI kimenet biztosít csatlakozási lehetőséget.

A grafikus gyorsító természetesen rendelkezik teljes körű DirectX 10.1 és OpenGL 3.1 támogatással, de a felszereltségéből nem hiányzik még az nVidia már jól megszokott PhysX, CUDA, valamint PureVideo HD technológiája sem. Az új MSI N220GT-MD1G várható megjelenési idejéről és áráról a gyártó egyelőre sajnos nem közölt információt, de egyes források szerint 60 euró alatti áron lesz beszerezhető.


Újabb GeForce GT 220-as gyorsító az MSI kínálatában - 2. kép

1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 1 napja

Még mindig látnak sikert ebben a szériában? Elképesztő röhögő smiley Mondjuk perpill ez a szösszenet egy HTPC-be igen jól illeszkedne.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja