Újabb noteszgéppel bővült az MSI Classic szériája

2010. szeptember 11.
1.7621
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Micro Star International a napokban hivatalosan is bejelentette a Classic szériába tartozó MSI CR420-as hordozható gépét, és a gyártó közleményének köszönhetően immár az újdonság teljes specifikációjára fény derült.

Az új laptop az Intel Capella mobil platformjával van tervezve, és különlegessége, hogy már el van látva az Intel Wireless Display névre keresztelt technológiájával is, ami lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a noteszgép képernyő tartalmát vezeték nélkül, akár 720p-s minőségben küldje át külső megjelenítőre.

A noteszgép 344,4 X 212 X 13,5-28 milliméteres méretekkel rendelkezik, ami mellé alig 2 kilogrammos tömeg párosul. A rendszer egy 14 inches szélesvásznú kijelzővel van felszerelve, ami az 1366 X 768-as natív felbontást képes kezelni, a keretében pedig a már jól ismert webkamera 1,3M pixeles változata, valamint egy mikrofon kapott helyet.

Az MSI CR420 az Intel HM55 Express chipkészlet köré épül, és az Intel Core i5 központi feldolgozók különböző változataival van felvértezve, míg a DDR3-as memóriarendszere maximális kiépítésben 4GB 1066MHz-es RAM-ot tartalmazhat. A képi megjelenítésért az integrált Intel HD Graphics chip felel, az adattárolók kínálatában pedig hagyományos merevlemezek 160GB-tól 500GB-os tárolókapacitásig képviseltetik magukat, de a konfigurációból természetesen nem hiányzik a DVD Super Multi optikai meghajtó sem.

A különféle hálózatokhoz való kapcsolódást egy 10/100-as Ethernet vezérlő, egy 802.11b/g/n szabványú WiFi modul, és egy opcionális Bluetooth 2.1 + EDR adapter biztosítja. A hordozható gép külső részén található egy több formátumot kezelő kártyaolvasó (SD, MMC, MS, XD), egy ExpressCard slot, egy D-Sub VGA és egy HDMI kimenet, két darab USB 2.0, egy RJ-45 LAN, valamint az integrált audiorendszer fejhallgató és mikrofon csatlakozója. Az újdonságot egy előtelepített Microsoft Windows 7 Home Premium operációs rendszerrel, és egy hatcellás Lithium-Ion akkumulátorral szállítja a cég. Az új MSI CR420 várható megjelenési idejéről és áráról a gyártó egyelőre sajnos nem közölt részleteket.
1 hozzászólás

pisti41

14 éve, 8 hónapja és 19 napja

minden jól

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljarDAVE profiljaBotyi profilja