További késéseket prognosztizál a UbiSoft

2009. szeptember 16.
1.6581
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A következő esztendő első fele egészen parádésnak ígérkezik játékok terén, sok-sok nagyobb volumenű cím érkezik meg ezen periódusban, többek között a francia fejlesztő és egyben kiadó nem egy sikervárományosa, például a Splinter Cell: Conviction és a Red Steel 2 szintén ebben az időkeretben fog várhatóan megjelenni.

A hangsúly a várhatóan szón van, ugyanis még ezek sem feltétlenül sziklaszilárd időpontok, véli, Yves Guillemot, a UbiSoft feje.

A Bayonetta, a God Of War III, a Dante's Inferno, a Mafia II és még további őrült nagy produkciók megjelenési időkerete lesz 2010 első fele, Yves Guillemot szerint pedig ez további gondokat, pontosabban halasztásokat vethet fel. Ennek tükrében elképzelhető tehát, hogy a franciák is átrajzolják a már így is alaposan összefirkált menetrendet, hogy elkerüljék az olykor forgalomra káros hatásokkal bíró tumultust. Hogy melyik cím és mennyit késhet még, az egyelőre nagy kérdés, de számíthatunk rá, máskülönben értelmetlen lenne Yves Guillemot felvetése. Nyilván nem a levegőbe beszélt.


További késéseket prognosztizál a UbiSoft - 1. kép

nincs még hozzászólás

 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja