Tomb Raider: Underworld: Irány Mexikó

2008. október 23.
2.8471
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A játékvilág közkedvelt női főszereplője hamarosan egy új résszel kápráztatja el a rajongókat.

Az Underwolrd névre keresztelt részről már minden apró mozzanat napvilágra került szinte, így most nem maradhat ki ez a frissen leközölt videó sem, ami elrepít minket egyenesen Mexikóba! Bár Mexikó eredetiben koránt sem így néz ki, mint a videón, legalábbis a felszín felett maradva biztosan nem... Lara Croft azonban bemutatja nekünk, hogy a föld alatt minden ország tele van barlangrendszerekkel és ősi ereklyékkel. Sőt Mexikó alatt még hatalmas randa pókok is várni fognak ránk, amiket néhány lövéssel szétfröccsenthetünk.

A kisfilm az első másodpercektől fogva elragadja a nézőt és sejteti, hogy bizony novemberben ismét hatalmas kalandokban lesz részünk Lara kisasszony oldalán. A game sajátos stílusjegyei, sajátos hangulata mind-mind megtalálható lesz az új produktumban és ha nem is fogunk állat ejteni az újdonságoktól, csalódás kizárva már most. A videóhoz jó szórakozást, novembertől pedig kalandra fel, az egyik legszebben kidolgozott Tomb Raider résszel, az Underworld-el!

#tv#
2 hozzászólás

Maniac

16 éve, 10 hónapja és 1 napja

Ha megjelent majd meglátjuk úgyis...röhögő smiley Én az első része óta szeretem, még a gyengébb darabokat is imádtam, ez az új pedig vérbeli Tomb Raider marad, mégis érezni rajta, hogy új, szóval érdekes, biztosan jó lesz amúgy...kacsintó smiley

válasz erre

Vendég

16 éve, 10 hónapja és 1 napja

hmmm...az eddigi tomb raider játékok annyira nem tetszettek nekem, de ez.....ez most nagyonröhögő smiley, első ránézésre bejönmosolygó smiley.

válasz erre
Tomb Raider: Underworld
7.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja