Tomb Raider: Underworld: Irány Mexikó

2008. október 23.
2.6041
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A játékvilág közkedvelt női főszereplője hamarosan egy új résszel kápráztatja el a rajongókat.

Az Underwolrd névre keresztelt részről már minden apró mozzanat napvilágra került szinte, így most nem maradhat ki ez a frissen leközölt videó sem, ami elrepít minket egyenesen Mexikóba! Bár Mexikó eredetiben koránt sem így néz ki, mint a videón, legalábbis a felszín felett maradva biztosan nem... Lara Croft azonban bemutatja nekünk, hogy a föld alatt minden ország tele van barlangrendszerekkel és ősi ereklyékkel. Sőt Mexikó alatt még hatalmas randa pókok is várni fognak ránk, amiket néhány lövéssel szétfröccsenthetünk.

A kisfilm az első másodpercektől fogva elragadja a nézőt és sejteti, hogy bizony novemberben ismét hatalmas kalandokban lesz részünk Lara kisasszony oldalán. A game sajátos stílusjegyei, sajátos hangulata mind-mind megtalálható lesz az új produktumban és ha nem is fogunk állat ejteni az újdonságoktól, csalódás kizárva már most. A videóhoz jó szórakozást, novembertől pedig kalandra fel, az egyik legszebben kidolgozott Tomb Raider résszel, az Underworld-el!

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
2 hozzászólás

Maniac

12 éve, 1 hónapja és 7 napja

Ha megjelent majd meglátjuk úgyis... Én az első része óta szeretem, még a gyengébb darabokat is imádtam, ez az új pedig vérbeli Tomb Raider marad, mégis érezni rajta, hogy új, szóval érdekes, biztosan jó lesz amúgy...

válasz erre

Vendég

12 éve, 1 hónapja és 7 napja

hmmm...az eddigi tomb raider játékok annyira nem tetszettek nekem, de ez.....ez most nagyon, első ránézésre bejön.

válasz erre
Tomb Raider: Underworld
7.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

muki profiljaManiac profiljaGargameth profiljaWarriorAutobot profiljagery1113 profilja