The Sims 3: Ősszel már konzolokon is hódít a játék

2010. április 27.
2.2611
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A neves Electronic Arts kiadó azt nyilatkozta egy közelmúltbeli sajtókonferencián, hogy a közkedvelt The Sims 3 nevezetű életszimulátor játékot ősszel Xbox 360-ra, PlayStation 3-ra, Wii-re és Nintendo DS-re is kiadják.
 

A konzolos verziók karakterei jelenleg még fejlesztés alatt állnak, de a jövőben kedvenceink majd új Karma Power tulajdonsággal is rendelkeznek, amihez speckó ajándékok is járnak,ilyen például a "get lucky", "bless them with", "instant beauty", illetve "epic fail". Érdemes minél óvatosabban kezelni az új lehetőségek hatáskörét, mert a sors keze könnyen visszavághat, kellemetlen tapasztalatokkal gazdagítva főhőseinket. A felhasználók emellett majd létrehozhatnak különböző egyénre szabott jellemvonásokat is, amelyek a későbbiekben komoly hatással lesznek majd virtuális személyeink sorsának alakulására, így közvetve okozhatunk nekik szerencsét, de ugyanakkor meg is büntethetjük őket.

Az Xbox 360 és a PlayStation 3 konzoloknál lehetőségünk nyílik integrált csere rendszerre, ami nagyjából azt takarja, hogy a játékosok megmutathatják másoknak a saját kreációikat és letölthetnek egymástól egyedi tartalmakat. Mivel végig összeköttetésben vannak egymással így a funkció eléréséhez ehhez a játékból sem kell kilépnie senkinek ami lényegesen gördülékenyebbé teszi az interaktív élményét a terméknek. A felhasználók a Facebook oldalon megmutathatják a nagyvilágnak az elért eredményeiket, trófeáikat is, így idővel a Sims3 közösségi életének aktív részeseivé válhatnak.

Azon szerencsés személyek akiknek Wii konzol van a birtokukban, pluszként kapnak egy új strand várost is, ahol egyedi lakosok, emlékművek, karrierek és életkívánságok állnak majd a rendelkezésükre. A játékosok az első alkalommal élvezhetik a The Sims 3-at barátaikkal jutalmakat, bónuszokat kutatva, úgy, hogy mindemellett rengeteg izgalmas új küldetés közül választhatnak, és akkor még nem is említettük az új település felderítésének örömeit.

A Nintendo DS alatt a stylus érintőceruza segítségével építhetjük fel a Simek otthonát és virtuálisan személyre szabhatunk gyakorlatilag mindent, például a dekorációs tárgyakat, lakberendezési cikkeket, használati eszközöket, sőt még a legutolsó textúrát is. Emellett ugyanezt a módszert használva készíthetjük el magukat a karaktereket, kiválaszthatjuk, hogy milyen ruhákat viseljenek, milyen személyiségjegyeik legyenek és így tovább, így a program kezelése a többi platforméhoz képest lényegesen leegyszerűsödik.


The Sims 3: Ősszel már konzolokon is hódít a játék - 2. képThe Sims 3: Ősszel már konzolokon is hódít a játék - 3. képThe Sims 3: Ősszel már konzolokon is hódít a játék - 4. kép

4 hozzászólás

richie8

8 éve, 21 napja

PC-n is sokat hozott az EA konyhájára, a konzolos verziókkal megint nagyot fognak kaszálni.

válasz erre

Braddock

9 éve, 8 hónapja és 5 napja

Én pc-n toltam de nem tudott sokáig lekötni!

válasz erre

Vendég

9 éve, 8 hónapja és 5 napja

Let em use the riroalad! Tribal resolution for exhorbitant toll to pass through the Rez may give them the incentive to use the iron road, instead!

válasz erre

Vendég

11 éve, 7 hónapja és 26 napja

Tök cuuuullll!=)És én szeretem a sims 3-at!=)

válasz erre
The Sims 3
12.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaWickedSick profiljaGrifid profiljanurbanu profilja