The Grinder: Többé nem Wii-exkluzív, minden jelentősebb platformra jön

2010. február 06.
1.7231
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A High Voltage Software neve elsősorban a konzolos tábor számára cseng ismerősen, hiszen a több mint 15 éves múltra visszatekintő stúdió főként játékgépekre (többek között Atari Jaguar, PS1, N64, GameCube, Xbox, PS2, GBA, PSP és Wii) alkotott és alkot mind a mai napig.

Az utóbbi években termékeik - köztük a tavaly megjelent The Conduit nevezetű FPS - a Nintendo csodamasináját, a Wii-t célozták meg. Ennek megfelelően a The Grindert is erre a platformra jelentették be tavaly, majd az E3-on egy videót is mutattak belőle (lásd kereső).

A műfaja a családbarátként meghatározott Wii irányvonalától szélsőségesen eltérő akció-horror, ahol a Left 4 Dead stílusában többedmagunkkal összefogva vámpírok hadseregeit kell megfosztatunk létezésüktől. A srácok bizonyára értesültek az utóbbi esztendő Wii-exkluzív akciójátékainak gyenge szerepléséről, így cseppet sem meglepő, hogy változtattak korábbi álláspontjukon, és PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra is elkészítik a The Grindert. Ez természetesen jelentős plusz időbe kerül, így a produktum nem látja meg a napvilágot az idei esztendő végén, hanem - a jelenlegi ígéret szerint - 2011 őszén, Halloween környékén számíthatunk rá. Kérdés, hogy milyen esélyekkel indul a zombigyilkos Left 4 Deadek és az idegenek kooperatív mészárlásával (Survival mód) feldúsított Aliens vs. Predator ellenében. Azonban emiatt hadd fájjon csak a fejlesztők feje, mi inkább örüljünk az újabb alkotásnak, amely ellátogat hozzánk.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja