The Godfather II: Aranylemezen

2009. március 09.
1.8691
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Electronic Arts hivatalos közleményei alapján, aranylemezre került a The Godfather II, ami Észak-Amerikában április 7., Európában pedig április 10.

napján fog a boltokba kerülni PC, Xbox 360 és természetesen Playstation 3 konzolokra. Ez nagy vonalakban annyit jelent, hogy már csak a sokszorosítása van hátra a korongoknak, valamint az egyéb külcsínt érintő munkálatok. Ha egy kicsit szabadabbra eresztjük a fantáziánkat, akkor viszont egy kicsit más apróságok is feltűnhetnek.

Az alkotás ugyebár februárban jelent volna meg, de akkor gazdasági okok miatt (más EA játékokkal egyetemben) el lett halasztva a megjelenése. Ha abból indulunk ki, hogy most került aranylemezre, akkor reménykedhetünk abban, hogy a a fejlesztők még egy kicsit belepiszkáltak ebbe-abba, és sikerült még szebbé, jobbá varázsolniuk a Keresztapa második felvonását is.

Az aranylemez tehát végleges és visszamondhatatlan, április 10.-én biztosan megérkezik a boltokba a játék, aki tehát szemet vetett rá, mehet előrendelni, vagy elkezdhet spórolni.
1 hozzászólás

RLeo

16 éve, 5 hónapja és 2 napja

Jó lesz nagyon, de legalábbis az első résznél mindenképpen jobb.menő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja