Terminator Salvation: Újabb trailer érkezett

2009. április 12.
5.3001
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Szerencsére nem szűkölködünk ezen a tavaszon külső nézetes akciójátékokban.

Az már más kérdés, hogy a temérdek nagy név közül (Wheelman, Wanted: Weapons of Fate, The Godfather II, PC-s Dark Sector, Watchmen: The End is Nigh) egyik sem vált teljes sikerré a kritikusok körében, mindegyikük 60% és 80% között teljesített a megmérettetéseken. Ennek köszönhetően a május végén érkező Terminator Salvation könnyedén megkaparinthatja a tavasz legjobb TPS-e címet.

Amire szép esélyei is vannak, hiszen az eddig közzétett anyagok szerint meglehetősen ígéretesnek tűnik a projekt. Nem tűntek fel tömegesen a filmadaptációkra jellemző hibák, hiányosságok, ellenben a hangulat, a lövöldözések és a látványvilág megfelelőnek látszik. A frissen beszállingózott trailer másfél rövid percben tovább erősíti ezt az érzést.

A 2016-os Los Angeles utcái tűnnek fel, a korábban nyüzsgő és virágzó metropolisz a múlté, a romos utcákon élethalálharc zajlik az emberek és a robotok között. Terminatort nem sokat látunk a videóban, hőseink mindenféle más fajtájú gépezetekre tüzelnek elkeseredetten. Akad még fedezékrendszer, autós üldözés, csapatmunka, morális kérdés és sok-sok adrenalinpumpáló pillanat. Reméljük, a végleges termék is hasonlóan jól fog szuperálni.
#tv#
4 hozzászólás

Vendég

16 éve, 2 hónapja és 7 napja

az egeret hogy lehet be állitani hogy a célkereszt lassaban mozogjon mert nem tudom meglepődött smiley

válasz erre

Raiden

16 éve, 3 hónapja és 26 napja

A videó nagyon penge volt,gyanítom hogy az én gépemen nem fog menni,nagyon ütős a grafika..menő smiley

válasz erre

Dru

16 éve, 3 hónapja és 26 napja

Egyetértek, határozottan ígéretes a cucc, még a végén kapunk valami ütős Terminator játékot.mosolygó smiley Mindössze attól félek, hogy túl sok dolgot emelnek át a Wantedből, ami a fejlesztők előző alkotása, és ráadásul eléggé hasonló műfajú is. Szvsz a grafikus motort onnan szedték, a fedezékrendszert is (lásd fedezék mögé becsúszás), meg még ki tudja mi mást. De ez a Terminator-hangulattal mindenképp előrébb lesz annál.

válasz erre

Lac

16 éve, 3 hónapja és 26 napja

Ahogy nézem, a játék motorja elég szépen teljesít, szóval a vizualitással nem lesz gond (lehetne ugyan szebb is, de mint a videón látható, elég sok külteres harc lesz, ami alá így is kelleni fog a vas). A hangulat megvan, akcióban nem lesz hiány, úgyhogy várjuk a produktumotröhögő smiley

válasz erre
Terminator Salvation
8.290 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja