Tekken 6: Még több screenshot, még több gyönyör

2009. március 15.
3.7711
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Tekken sorozat a harmadik dimenzió beköszöntétől velünk van, az első Virtua Fighter után robbant a köztudatba és az évek során kivívta magának az árkád bunyós játékok királya címet, utánozhatatlan hangulatával és az egyre kiforrottabb harcrendszerével.

A Tekken rajongók köre alaposan kiszélesedik idén ősszel, amikor is befut az immár hatodik számozott epizód, a korábbi gyakorlattól eltérően, ezúttal multiplatform színekben.

A hatodik Iron Fist Tournament minden idők leggazdagabb karakterkínálatával veszi kezdetét, összesen negyvenkét arc néz majd szembe velünk a választóképernyőn, amelyek legnagyobb része már természetesen ismerős lesz a korábbi epizódokból, de azért újoncokra is futotta a szuszból.

Érkezik rajtuk kívül két, Tekken 6: Bloodline Rebellion-os harcos a képbe, amely felvonás az eredeti árkád verzió egy tartalmilag megtoldott felvonása. Újabb képek, újabb nyálcsorgatás, de messze van még az az ősz, amit ezen kívül is számtalan alkotás miatt várunk már. A rendkívül erős évkezdet után egy hasonló befejezést várunk, ennek egyik ékköve biztosan a Tekken 6 lesz. Vizuális mintavételezés folyamatban.


Tekken 6: Még több screenshot, még több gyönyör - 2. kép


Tekken 6: Még több screenshot, még több gyönyör - 3. kép


Tekken 6: Még több screenshot, még több gyönyör - 4. kép


Tekken 6: Még több screenshot, még több gyönyör - 5. kép


Tekken 6: Még több screenshot, még több gyönyör - 6. kép


Tekken 6: Még több screenshot, még több gyönyör - 7. kép


Tekken 6: Még több screenshot, még több gyönyör - 8. kép


Tekken 6: Még több screenshot, még több gyönyör - 9. kép


Tekken 6: Még több screenshot, még több gyönyör - 10. kép


Tekken 6: Még több screenshot, még több gyönyör - 11. kép

1 hozzászólás

norbertony

16 éve, 4 hónapja és 25 napja

Semmi kétség, a játék nagyot fog ütni az biztos. Mondjon nekem valaki még egy olyan verekedős játékot ahol negyvenkét eltérő harcstílussal rendelkező szereplő választható. Ráadásul ha megjelenik nem nagyon lesz riválisa a témával kapcsolatban. Mondjuk bírnám ha a GDC-n bejelentenék Killer Instinct harmadik eljövetelét és véletlenül pont úgy jönne ki, hogy az is év végén jelenik meg. De ez már csak az én beteg elmém szüleményeröhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja