Advertisement

Tekken 6: Bloodline Rebellion: Érkezik az árkád update?

2008. szeptember 01.
2.5671
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Jóllehet, még a konzolos Tekken 6 meg sem jelent, a készítők már az árkád verzió update-jével foglalatoskodnak a Namco Bandai-nál.
Advertisement

Nem rég derül fény egy készülő update verzióra, amely a Tekken 6: Bloodline Rebellion címet viseli majd és valamikor december környékén kerül bemutatásra a japán játéktermekben. Ezt az update-elt verziót információink szerint valamikor szeptember végén, a tokiói Amusement Show-n fogják hivatalos minőségben bejelenteni.

Az itthoni verzióról továbbra sincsenek híreink, sem a konkrét megjelenésről, sem pedig megerősített platform specifikusságról nem tudunk biztosat. Annyi bizonyos, hogy PlayStation 3-ra érkezik majd első körben, de egy korábbi interjúban elhangzottak után nem lehetünk egészen biztosak abban, hogy meg is marad Sony exkluzívnak.

A Tekken 6 tavaly novemberben jelent meg a japán árkád játéktermekben, majd idén decemberben kap egy vérfrissítést, amely a Tekken 6: Bloodline Rebellion címre hallgat. Jelenleg ez minden amit tudunk az érkező, állítólagos update verzióról.

Talán a szeptember 18.-a és 20.-a között megrendezésre kerülő Amusement Show-n további részleteket is elcsíphetünk róla. Állítólag ezen az eseményen fogják majd hivatalosan bejelenteni érkezését., így jelenleg nem több egy pletykánál, kéretik fenntartásokkal kezelni a dolgot. Képünk viszont máris van.


Tekken 6: Bloodline Rebellion: Érkezik az árkád update? - 2. kép

Advertisement
3 hozzászólás

Vendég

12 éve, 3 hónapja és 9 napja

igaz legalább hamarabb várhatjuk a játékot mint mondják

válasz erre

Vendég

12 éve, 3 hónapja és 9 napja

ez nem iga mert már olaszországban is van Bloodline Rebellion versio

válasz erre

Vendég

13 éve, 6 hónapja és 8 napja

jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjaj de jjjjjjjjjo

válasz erre
Advertisement
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljaiPet profiljaAkitelin profilja