Tekken 6: Az utolsó média fröccs

2009. október 22.
3.7531
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Feltehetően az utolsó, megjelenés előtti Tekken 6 trailer-t van szerencsénk ma bemutatni, ugyanis október végén elviekben minden régió megkapja majd a saját kiadását, így az évekig tartó fejlesztési munkálatok végére pont kerülhet.

A hatodik Tekken epizód még annak idején PlayStation 3 exkluzívként lett beharangozva egy rövidke CG animációval, majd később bejelentették, hogy multiplatformizálódik a bunyós anyag, ennek következtében már az Xbox-os tábor sem marad ki a gigantikus adagnyi pofonosztásból.

Nagyobb, interaktívabb pályák, mélyebb karakter kreációs lehetőségek, online bunyók és a Tekken Force-hoz igen hasonlatos Scenario Campaign színesítik a hatodik, immáron két konzolra megjelenő produkciót. A verekedős játékok királyának folytatása már a küszöbön toporog, ennek örömére egy friss videóval ünnepelünk, CG animációkból és persze gameplay elemekből összeollózva. Hangulatos, látványos, kedélyállapot fokozó, mint minden korábbi Tekken trailer, tipikus Namco Bandai stílusban.

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
1 hozzászólás

richie8

7 éve, 8 hónapja és 21 napja

Tekken fan-ként imádom az összes részt, ez szerintem az eddigi legjobb rész lett. Sajnos még a Tag tournament 2-höz nem volt szerencsém közelebbről, de talán grafikailag egy szinten van a 6-al.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

darkomen profilja