Tank Ace Online: Elindult a zárt béta

2009. december 18.
4.1841
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Érdekes, azonban mégis kézenfekvő tény, hogy roppant kevés második világháborús MMO játék létezik az iparban, hiszen annak ellenére, hogy ezért sem kell jogdíjakat és egyebeket fizetni senkinek, a szintén díjtalan fantasy világok jobban futnak a szakmában.

A Tank Ace Online azonban megbontja a rendet, hiszen egy II. Világháborús, pontosabban kifejezetten a tankcsatákra hajazó masszívan többjátékos alkotás lesz ez, amelynek hivatalos és végleges megjelenésére csak a jövő esztendőben számíthatunk, azonban szerencsére kipróbálásáig nem kell annyit várnunk.

A Gamescampus fejlesztőcsapata ugyanis a mai nap folyamán elindította az alkotáshoz tartozó nyílt béta tesztet, amely ugyan egy zárt béta, mégis még mindig lehet jelentkezni rá, ameddig bírják a szerverek, tehát ha éppen most kaptunk volna kedvet egy kifejezetten tankcsatákra kiélezett MMO betöltésére, akkor nyugodtan látogassunk el a Tank Ace Online hivatalos honlapjára - link a hír végén -, majd regisztráljunk a zárt bétára, amely a végleges programhoz hasonlóan természetesen teljesen ingyenes.

Tank Ace Online hivatalos honlap
1 hozzászólás

Vendég

15 éve, 13 napja

I trys to download it mosolygó smileymosolygó smileymosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja