Szúrja a Blizzard szemét a Valve DotA 2-je

2010. október 27.
2.2381
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Várható volt, hogy a Blizzard brigádja előbb vagy utóbb szót emel a Valve ellen, akik tulajdonképpen egy WarCraft III mod folytatásának munkálatait adták ki ez IceFrog fejlesztőcsapatának.

Ha összerakjuk a kirakós darabjait, a harmadik WarCraft ugyebár a Blizzard tulajdonát képezi, így egy esetleges DotA 2 is hozzájuk kapcsolható lenne, ezt jelezni is kívánták a Blizzcon 2010 alkalmával, amikor egy ingyenes StarCraft II DotA modifikációt jelentett be a csapat. Rob Pardo szerint azonban ennyi nem elég.

A Blizzard egyik szószóló dizájnere ugyanis nem érti, hogy a Valve miképpen fejleszthet önálló folytatást egy mod-hoz, ami eredetileg az ő jogkörükbe tartozik. Hiába az IceFrog csapatát bízták meg a munkálatokkal - akik az első modifikációt is készítették -, a jogok akkor is a Blizzard-hoz vezethetők vissza, és Rob szerint a jövőben megteszik majd a megfelelő jogi lépeseket az ügyben. Hogy ez pontosan mit jelent, azt sajnos nem tudjuk, de ha elharapódzik a helyzet, akár el is búcsúzhatunk a DotA 2-től, névlegesen legalábbis szinte biztosan.
2 hozzászólás

Vendég

14 éve, 7 hónapja és 25 napja

ha a blizzard ****kodása miatt, leállítják a dota2-t....
basszák meg de komolyan, a blizz mindig is ****t a dota-ra, most meg védik mintha ők fejlesztették volna vagy tettek volna érte valamit

válasz erre

totyak

14 éve, 7 hónapja és 27 napja

Ezek a játékgyártók mindig hajba kapnak valamin, hihetetlen.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljaRonalddo profilja