Star Wars: The Old Republic: Mandalóriai háború

2010. augusztus 08.
4.3951
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A BioWare marketinges legényei és lányai ismét nem voltak képesek megállni, hogy ne adjanak ki valamilyen anyagot a hétvégére.

Persze ez csak azok számára zavaró, akiket egyáltalán nem érdekel a Star Wars-bőrbe öltöztetett MMORPG, amely a nagy sikerű, sokak által rajongva szeretett Knights of the Old Republic-produktumok örökébe lép. A többiek bizonyára örvendezve fedezik fel az újabbnál újabb bolygókat, csemegéznek a bemutatott fajokból, és már előre megtervezték, milyen űrsiklóval is indulnak a végtelen galaxis felfedezésére. Nekik kedvez a mostani videó is, amely a BioWare által még régebben elkezdett Timeline, azaz Idővonal sorozat legújabb tagja.

Ezek a mozgóképek a The Old Republic eseményei előtti történelmet mesélik el Lance Henriksen narrálásával. A mostani 4 perc a Mandalóriai háborúról, és ezzel szoros összefüggésben két ifjú, ám túlzottan becsvágyó Jedi lovag történetéről szól. A mandalóriaiai hadak hiába fenyegették összeroppantással a Köztársaságot, a Jedi tanács nem volt hajlandó beavatkozni a háborúba. Néhány lázadó Jedi azonban úgy döntött, síkra száll a béke mielőbbi visszaállításának érdekében. Csatlakozásukkal fordult a kocka, a Köztársaság szorongatott hadereje győzelmeket kezdett aratni, végül egy nagy csatában sikerült teljesen szétzúzni a mandalóriaiakat. Mandalore fővezér halott, a maradék egységek a galaxis sötétjébe menekültek, nyomukban a lázadó Jedik két vezérével, akik ekkor találkoztak először a Sötét oldal csábításával. Neveik talán nem csengenek ismeretlenül: Revan és Malak.
#tv#
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profilja