Star Trek Online: Nevezd el Te a hajókat!

2009. december 26.
4.2901
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A február elején érkező, hatalmas durranásra erősen esélyes MMORPG, a Star Trek Online, készítői pályázatot hirdettek.

A srácok már korábban is tanújelét adták, hogy fontos nekik a játékosok véleménye, most pedig lehetővé is teszik a majdani rajongók számára, hogy tevékenyen részt vegyenek a fejlesztési munkálatokban. A friss felhívásuk a "Name This Ship" nevet kapta, azaz magyarítva "Nevezd el ezt a hajót". Ebből már remekül látszik, mi is a lényeg: ha az Enterprise vagy Voyager neveket mindig is bénának tartottad, akkor itt a lehetőség, hogy saját magad találj ki ütősebbeket.

A Cryptic Studios nem egyszerű hajók, hanem hajóosztályok keresztelését várja a jelentkezőktől. Három osztálynak kell nevet találni, mindegyikük Tier 5-ös kategóriájú, a képeik lentebb láthatóak. Felülről lefelé haladva az elsőt kísérő, támogató feladatokra használják, a középsőt a tudomány eszméi irányítják, míg a harmadik egy hatalmas cirkáló. Az ötleteket január 8-ig lehet eljuttatni a fejlesztőknek, a nyerteseket még aznap nyilvánosságra hozzák, és értékes díjakkal jutalmazzák.

Amellett, hogy a játékban helyet kapnak a kiválasztott elnevezések, az ötletgazdákat meglepik a Star Trek Online Digital Deluxe változatával, valamint egy poszterrel arról a hajóosztályról, amelynek nevet adtak. Érdemes tehát megerőltetni az agytekervényeket, és rajthoz állni a versenyben. A részleteket a játék hivatalos honlapján találhatjátok.

Star Trek Online: Nevezd el Te a hajókat! - 2. kép


Star Trek Online: Nevezd el Te a hajókat! - 3. kép


Star Trek Online: Nevezd el Te a hajókat! - 4. kép

Star Trek Online, készítői pályázatot hirdettek.'>
1 hozzászólás

Vendég

15 éve, 6 hónapja és 18 napja

Csak USA-ban élők vehetnek részt a játékban. Ennyit erről.

válasz erre
Star Trek Online
10.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaNeo1989 profiljaBotyi profilja