Spore: megérkezett az első patch

2008. szeptember 19.
3.1231
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Electronic Arts bármennyire is a játékvilág egyik keresztapja, játékaikra néha ráfér egy kis javítás.

Tökéletes és hibáktól mentes mű soha nem is volt és soha nem is lesz. Most éppen a nagy port kavart és a már lassan TV-ben is reklámozott Spore-t érte el az első ilyen kis foltozás. Az 1.01 sorszámú sebtapaszt egy icipicit meghizlalták a fejlesztők, rengeteg dolog helyet foglal benne, így a legfontosabbakat most itt is elolvashatjátok.

Nos... Mivel elég sokan élnek a cheatelés lehetőségével (a véleményemet most inkább megtartom magamnak), így az első legfontosabb, hogy belekerült néhány ilyen csalás a játékba a már eddig is ismertekhez hozzáadódva. Ilyen például az, hogy átugorhatjuk a teljes fejlődési rendszert és egyből belecsaphatunk a lecsóba (na ennek semmi értelme...) vagy az, hogy egy gombnyomásra 70 új scriptet adhatunk hozzá planétánkhoz, amelyekből kedvünkre válogathatunk.

Természetesen a grafikai hibák is gyomlálva lettek, rengeteg bug megtalálta a helyes utat és eltűnt a játékból, hála a fejlesztőknek. Azonban javítva lettek még az animációk és a köd / fény effektusok, mert ezzel is volt valami baj a teljes játékban. Továbbá mindegyik fejlődési fázisban volt egy kis buktató, amit sikeresen javítottak nekünk és fixáltak néhány alapvető és idegesítő problémát is, lévén a fejlesztők szerettek volna minden komolyabb apróságot orvosolni, hogy később már ne legyen gond nagyobb hibákkal. Spore fanatikusok, nyomás letölteni a ragtapaszt, mert néhány helyen fontos lehet...
1 hozzászólás

Vendég

16 éve, 3 hónapja és 12 napja

csáröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smiley

válasz erre
Spore
10.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja