Space Siege demo 4 nap múlva

2008. július 23.
2.1851
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Váratlan, ám annál kellemesebb bejelentés jutott el hozzánk a mai esős nap végén, amelytől minden akció-szerepjáték fanatikus jó kedvre derülhet.

Négy, azaz 4 nap múlva érkezik a Space Siege kipróbálható változata. A számláló folyamatosan ketyeg visszafelé, jelenleg 4 nap, 0 óra, 30 perc és 11 másodperc szerepel rajta. Ez a visszaszámlálós móka is jelzi, hogy megadják a tiszteletet a játéknak, amelyből könnyen az év egyik legnagyobb meglepetése válhat.

Ha ez utóbbi állítást nem tudnátok mire vélni, akkor érdemes egy pillantást vetnünk a Space Siege körül ügyködő stábra. Minden bizonnyal az első név, amelyik a látóterünkbe kerül, Chris Tayloré lesz. Az ő kezéhez tapad a 90-es évek egyik legmerészebb újításait viselő stratégiai játéka, a Total Annihilation. Emellett szinte eltörpülnek az általa alapított Gas Powered Games csapatával piacra dobott alkotásai: a Dungeon Siege széria, és a Total Annihilation szellemi örökösének tartott Supreme Commander.

A Space Siege a Dungeon Siege által kitaposott utat követi, ami a műfajt illeti. Itt is erősen hack 'n' slash játékmenettel lesz dolgunk. A környezet a fantasyról sci-fi-re cserélődött, és - nem meglepő módon - egy űrhajó fedélzetére tevődött át. A bárkát megtámadja egy csúnya és gonosz idegen faj, amely korábban már a Földet is teljesen az uralma alá hajtotta. Nekünk lesz a feladatunk udvariasan megkérni őket, hogy távozzanak.

A legnagyobb újítás az, hogy hősünk testrészeit lecserélhetjük kibernetikusan feltápolt eszközökre, amelyekkel a harcokban jelentős előnyhöz juthatunk, viszont emberiességünk csökken. Ez utóbbi pedig kulcsfontosságú lesz, ha teljesen elrobotosítjuk magunkat, akkor a sztori vége felé lemaradunk a legnagyobb fordulatokról.

A végleges változat augusztus 22.-én érkezik PC-re, konzolos verziók "egyelőre megfontolás alatt állnak".
2 hozzászólás

Raiden

16 éve, 5 hónapja és 11 napja

Vendég írta:
helo én zolivagyokröhögő smiley:
Látom,Drunak is akadt hódolója..röhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smiley

válasz erre

Vendég

16 éve, 5 hónapja és 11 napja

helo én zolivagyokröhögő smiley:

válasz erre
Space Siege
9.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaKisember001 profiljamarco profilja