Skate It: Boarders Paradise

2008. augusztus 28.
2.9911
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
San Vanelona elnéptelenedett.

Katasztrófa sújtotta övezetté nyilvánították, de ugyan kit zavar ez? Egy vérbeli deszkást biztosan nem. Szabadok előttünk a terek, az utcák, bármit megtehetünk, amit csak be merünk vállalni. A Skate It, a tavaly megjelent, Electronic Arts-féle Skate, Nintendo Wii és DS exkluzív spin-off-ja, amely tovább tágítja a határokat. A Wii Fit-ből jól ismert Balance Board sokat dob a témán, közelebb hozza a játékosokhoz a deszkázás felemelő érzését.

Valaha én is rider voltam, de már szívesebben figurázok a TV-m előtt, mint az utcákon, de azt az érzést, amit a deszkázás és az ahhoz tartozó életvitel nyújtott, sohasem felejtem el. Kevesen nyúlnak a témához, a stílus igényes képviselői gyakorlatilag kimerültek a mára már ellaposodott Tony Hawk sorozatban. De jött az EA és bizonyított. Hogy van-e új a nap alatt? Lesz. Balance Board, WiiMote-Nunchuk, Stylus támogatás. Az irányítás forradalmai talán kisegítik a virtuális deszkázás műfaját a kátyúból.

A Shaun White Snowboarding is hozzányúlt a Balance Board-hoz, így illendő megalkotni az első gőrdeszkás anyagot, amely az ötletes perifériára támaszkodik. Befűztem egy videót, máris lehet csekkolni, gyerekek. Most aztán elkapott a feeling. Pörög az Operator című track a Music Instructor-tól, amely az egyik legkiválóbb Electric Break banda volt a kilencvenes évek végén.

Ha még valaki nem tudná, ők is visszatérnek, készül az új matéria. Az Operator és az Electric City 08 már összeállt, remekül illik a játékhoz, nagy kár, hogy ezek a track-ek nem kapnak majd helyet benne, viszont lesznek kiváló EA Trax-ek, amik megalapozzák a kellő hangulatot.

#tv#
nincs még hozzászólás

 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaGargameth profiljaXTomiX0029 profilja