Six Days In Fallujah: Áthúzva az európai megjelenés?

2009. április 15.
1.5961
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nem is olyan régen történt a Six Days In Fallujah bejelentése, amire rengetegen felkapták a fejüket, hiszen a 2004-es iraki történések alapján készülő szuper-realisztikus háború szimulátor egy kiváló játéknak ígérkezik már most, az európai játékosoknak azonban van félnivalója, legalábbis a frissen megjelent hírek alapján mindenképpen.

A Konami ugyanis nagy valószínűséggel nem fogja áthozni Európa földjére a Six Days In Fallujah projektet, épkézláb indoklást viszont nem közöltek velünk a miértekre.

Természetesen szóba kerültek olyan apróságok, mint néhány arab ország nem tetszése, valamint a túl realisztikus ábrázolásmód, de az arab országok Ázsiában vannak, realisztikus játékot pedig már nem egyet láthattunk a szakmában. Nem kizárt tehát, hogy cenzúrázásra, vagy a fejlesztők kezeinek megkötésére készül a Konami, de az összkép valamiért még így sem áll össze teljes mértékben. Az alkotás egyébiránt már számtalan támadáson átesett az utóbbi időben, így nem meglepő ez a bejelentés, ami a Konami Europe reményei szerint változni fog, pontosabban azt ígérték nekünk, hogy mindent el fognak követni annak érdekében, hogy az alkotás az európai rajongókhoz is eljusson.

Ha ez nem történik meg, félő, hogy a kalózok és az eddig nem kalózok túlontúl közkedvelt játéka lesz, de reménykedjünk abban, hogy jobb belátásra térnek a gátat tartó illetékesek. Kiemelten várjuk a további információkat!
1 hozzászólás

Vendég

11 éve, 7 hónapja és 19 napja

remlem nem ....

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profilja