Sherlock Holmes vs. Jack The Ripper: Megérkezett az első videó

2009. április 28.
4.8681
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Hasfelmetsző Jack után kutatva, hamarosan a boltokba kerül a legújabb Sherlock Holmes játék, amelyről megérkezett az első mozgóanyag, igaz nem játékból kivett jeleneteket felvonultatva, de ez mit sem volt le a videó értékéből.

Az alkotás által prezentált hangulat kiválóan átadódik a néhány másodperc által, ami meg is érthető, hiszen a régebbi Holmes játékok is erről voltak híresek, még az utolsó, kicsit félresikerült epizóddal sem volt semmi komolyabb gond, ha a hangulatát szemléljük.

Az előző epizód hibáiból egyébként tanultak a projekt mögött álló illetékesek, hiszen most már nem csak egy fix, hanem rögtön két kameranézetet kapunk majd, és azt használjuk, amelyik nekünk szimpatikus, ebből kifolyólag elkerülhetjük az olyan problémákat, amelyek a The Awakened alapvető hibáját előidézték.

A híres sorozatgyilkos utáni kutakodás a szokásos, nem éppen könnyű kategóriába helyezhető fejtörőkkel fog majd elkápráztatni minket, és, hogy Hasfelmetsző Jack kilétére vajon fény derül-e a játék végén, az majd hamarosan kiderül, hiszen néhány héten belül a boltok polcaira kerül a játék, amelynek a debütáló videóját egy kicsit lejjebb te magad is megnézheted.

#tv#
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja