Ride To Hell: megérkezett a játék bemutatkozó videója

2008. október 06.
2.4091
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Ride To Hell játékról még múlt hónapban számoltunk be nektek, azóta a Deep Silver gőzerővel dolgozik rajta és nem voltak restek megmutatni belőle egy kis filmecskét sem.

Természetesen ezt te is megtekintheted, ha egy kicsit lejjebb görgeted az oldalt. A GTA hasonlat úgy érzem ennél a játéknál és még sok társánál is, megállja a helyét, azonban a hangsúly itt jó hippi módjára a motorokon lesz és az ezt felölelő életérzés minden apróságán. Így aki pont ezt hiányolta az említett sorozatból, most maximálisan kiélheti magát!

A motorozás szenvedélye egy életérzés, amit nem sokan értenek meg. A szabadság élményét nem kifejezetten ez szolgáltatja, de azt a magával ragadó érzést, amit egy vasparipára felülve érzünk, nem tudja kárpótolni semmi sem. Az új trailer-ben ez a hangulat elég szépen áramlik, amire még rásegít aláfestőzeneként a Steppenwolf - "Born To Be Wild" című slágere is. A grafika mozgás közben egy kicsit öregecskének tűnik, de valahogy egy ilyen játéknál el tudunk siklani az ilyenek felett is. Na meg persze még van idő csiszolgatni rajta. Szabad játékmenet, motorozás, jó zenék... Mi kell még egy játékhoz őszintén? Akiknek megdobbant a szíve a videó láttán, azoknak nyilván semmi. 2009-ben várhatjuk és elvihetjük néhány körre... BORN TO BE WILD...

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljagery1113 profiljaGargameth profiljamarco profilja