Red Dead Redemption: Júniusban már érkezik az első letölthető tartalom

2010. május 06.
2.3621
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Rockstar brigádja hivatalos közleményben adta a világ tudtára, hogy a május végén megjelenő vadnyugati kaland, avagy a Red Dead Redemption már a megjelenést követően bővülni fog, méghozzá egy igazán tartalmas, teljesen ingyenes DLC keretein belül.

Az Outlaws to the End névre keresztelt letölthető bővítmény egyelőre konkrét megjelenési dátum nélkül létezik, csak annyi biztos, hogy júniusban jön, ám tartalmával kapcsolatban szerencsére már nem ennyire homályosak az információink.

A mini-expanzió elsődleges jó pontját ugyanis az adja, hogy néhány igazán izgalmasnak ígérkező misszió érkezik a western-sztorihoz, amelyek elsődlegesen a kooperatív játékmódra kívánnak koncentrálni. A hivatalos közlemény pontosan hat küldetést emlegetett, ebből hármat nevesített (Walton?s Gold, The River, Ammunition), így feltételezhetően ez marad a végleges felállás is, semmi több, de ajándék lónak nem illik a fogait bámulni, így mi is elégedjünk meg ennyivel. A csomagocska Xbox 360 és PlayStation 3 masinákkal rendelkezők kiváltsága lesz, valamikor júniusban. Az alapjáték május 21-én érkezik.
Red Dead Redemption már a megjelenést követően bővülni fog, méghozzá egy igazán tartalmas, teljesen ingyenes DLC keretein belül.'>
nincs még hozzászólás

Red Dead Redemption
5.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profiljaDav2377 profilja