Red Dead Redemption: Hosszadalmas és nehéz volt a fejlesztés

2010. március 19.
2.4171
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Yoyo profilja, adatai
Yoyo
A Rockstar egyik embere, Dan Houser szerint a Red Dead Redemption fejlesztése igazi kihívás volt, s ezért is csúsztatták el a játékot május 18.-ra.

Elmondása alapján azonban mindenképpen érdemes várni a western-játékra, hiszen amit eredetileg tervezett a csapat, az mind bekerült a játékba, így a parázs pisztolypárbajokra vágyó emberek biztosan élvezni fogják John Marston kalandjainak minden egyes percét. Houser a GamesTM-nek adott interjúban beszélt a fejlesztés ideje alatt tapasztalt nehézségekről.

"A Red Dead Redemption fejlesztése hosszadalmas és nehéz folyamat volt, éppen ezért igazi kihívás volt számunkra"- árulta el Houser. "Annak ellenére ütköztünk nehézségekbe, hogy a csapatunknak már rengeteg tapasztalata van a nyitott világban zajló játékokkal, és a RAGE technológiát is kiismertük. Ahhoz, hogy a Red Dead Redemption valóban szórakoztató legyen, szinte az összes westernfilmes hagyományt bele kellett ültetnünk: pisztolypárbajokat, lovaskocsi-harcokat, rablást, fejvadászatot, és megannyi más dolgot. Ettől viszont olyan lett a játék, amilyennek az elején elképzeltük, s úgy érzem, hogy senki se fog csalódni benne."
Red Dead Redemption fejlesztése igazi kihívás volt, s ezért is csúsztatták el a játékot május 18.-ra.'>
nincs még hozzászólás

Red Dead Redemption
5.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja