Race On: Megérkeztek az első képek

2009. április 09.
3.9311
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A SimBin lassan már a Need For Speed sorozathoz hasonlatosan fogja megjelentetni legújabb autószimulátorait, hiszen az évről évre történő újabb alkotások/kiegészítések csak nagyon minimális szinten térnek el egymástól.

Az rendben van, hogy a srácok nagyon otthon vannak a szimulátorok világában, de 3-4 éve semmi forradalmit nem kapunk tőlük, csak mindig szinte ugyan azt. A Race On, -amely nem olyan régen esett át a hivatalos bejelentésen- ugyanebben a cipőben jár, hiszen tulajdonképpen a Race 07 egy újabb kiegészítőjét köszönthetjük benne.

Ez pedig meglátszik a tartalmán is, hiszen tulajdonképpen a WTCC tavalyi szezonját fogják lemintázni a fejlesztők, néhány apró újdonság keretein belül. A 12 versenypályát tartalmazó korong valamikor a nyáron fog a boltokba kerülni, és érdekessége az lesz, hogy tartalmazni fogja a Detroit Muscle Cars csodajárgányait, valamint a Formula Masters világába is belekóstolhatunk általa.

Az alkotásról megérkeztek a legelső képek, amelyek akár valamelyik tavalyi játékból is származhatnának, hiszen hatalmas különbség nem érződik az elődökhöz képest, talán egy parányi grafikai javulás érzékelhető, de túl sok nem. Ha kíváncsi vagy a Race On kinézetére, itt az alkalom, hogy belekukkolj.


Race On: Megérkeztek az első képek - 2. kép


Race On: Megérkeztek az első képek - 3. kép


Race On: Megérkeztek az első képek - 4. kép


Race On: Megérkeztek az első képek - 5. kép


Race On: Megérkeztek az első képek - 6. kép


Race On: Megérkeztek az első képek - 7. kép

nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaGamePlay profiljamarco profilja