Race Driver: GRID: Érkezik a konzolos patch is

2008. augusztus 25.
2.6501
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Codemasters legújabb autós húzása elismerő szavakat érdemelt a kritikusok szájából, tollából, de mint tudjuk, a tökéletes, csak mint fogalom létezik.

Semmi sem hibátlan, semmi sem tökéletes, viszont javítható, csiszolható, a jobb felhasználói tapasztalatokért. A Race Driver: GRID noha egy roppantul kellemes versenyjáték, azért rászorul némi foltozásra, javításra. A PC-s verzióhoz kiadott patch már korrigált néhány problémát, hiányosságot, most a konzolos verziókon lesz a sor.

A PlayStation 3-as és Xbox 360-as javítás tartalmazni fogja a már PC-n elkészült, v. 1.2-es patch összetevőit, valamint számos korrekció is helyet kap majd a csomagban. Átdolgozott chat ablak, single player tartalmak az online módozatban és még néhány további okosság. Jelenleg nincs kitűzve megjelenési dátum, tehát pontos érkezéséről nem tudunk.

A Codemasters hosszútávon gondolkodik és ez fontos a felhasználók számára. Akik rendelkeznek a játékkal az említett két konzolon, azok bizonyára örülni fognak érkezésének. Egyelőre ez minden, amit megtudakoltunk. Várjuk az update-et, amely most esik át a tesztelési fázison.
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 8 hónapja és 20 napja

Egy igen hasznos tapasz platform függetlenül. A GRID megérdemli a jó játék címet mosolygó smiley

válasz erre
Race Driver: GRID
7.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Ferrari

Ferrari

65

65

Az utolsó párbaj

Az utolsó párbaj

legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja