PT Boats: Knights of the Sea: Befutott a demó

2009. december 31.
1.8721
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Néhány jobb digitális disztribúciós rendszeren már hetek óta hivatalosan is beszerezhető az Akella, valamint a 1C Company legújabb alkotása, amely körül komoly félreértések alakultak ki az elmúlt hónapokban, ami mindemellett szinte az összes orosz földről származó játék esetében megfigyelhető.
 

Az illegális letöltéseknek hála ugyanis az orosz verziók, sokszor már angolosítással nagyon korán kikerülnek a világhálóra, pedig a program hivatalosan még lehet, hogy meg sem jelent. Éppen ez történt a PT Boats: Knights of the Sea esetében is.

Szerencsére azonban elmúlt a kavarodás, hiszen a játék megjelent, sőt mi több, az illetékesek úgy gondolták, hogy a mi nyelvterületünkre esedékes verzióhoz egy kipróbálható változatot, egy demót készítenek. Ennek hála tehát aki szeretné, a mai napon végre belekóstolhat a második világháború tengeri ütközeteibe, kissé szimulátoros, kissé akciósabb formában, néhány a valóságról lemintázott nagyobbra nőtt csónak bármely posztját betöltve. Bár első ránézésre nem a legszebb játék, egyértelműen hiánypótló, sőt, sokkal több rejtőzik mögötte, mint amennyi elsőre látható. Ha szeretnél esélyt adni neki, íme itt a lehetőség:

PT Boats: Knights of the Sea demó
nincs még hozzászólás


 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt