Kizárólag PSP-re készülne a Tom Clancys Ghost Recon Predator?

2010. július 20.
1.9691
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Feltehetően sokan emlékeznek még arra a történésre, amikor a tavalyi esztendőben a UbiSoft levédette a Ghost Recon Predator játékcímet.

Sokáig azt hittük, hogy az lesz a legújabb Tom Clancy alkotás címe, azonban a sors úgy hozta, hogy mégsem az lett, és a Predator toldozással felvértezett Ghost Recon elnevezés a süllyesztőben landolt. Vagy mégsem? Legfrissebb információink szerint ugyanis az ESRB bejegyezte és korosztály szerint is kategorizálta a Tom Clancy's Ghost Recon Predator játékcímet, ami platformmegjelölésként csak és kizárólag a Sony PSP-t kapta meg.

A "T", avagy Teen korbesorolást kapott játékhoz egy rövid leírás is jár, amelyből kiderül, hogy egy hátsónézetes akciójátékról beszélhetünk a Ghost Recon Predator esetében, ahol a játékos egy elit katonai alakulat tagjaként hajt végre küldetéseket. A program betöltését követően gépfegyvereket, mesterlövészpuskákat, gránátokat és robbanóanyagokat is használhatunk majd az ellenség megöléséhez. A csettegők és a tűzharcok realisztikusak lesznek, mint ahogyan a hangok is, a karakterek pedig előszeretettel használnak majd csúnya szavakat. Ennyi derült ki félhivatalos forrásból a feltehetően csak és kizárólag PSP-re készülő Ghost Recon játékról, amit reméljük, hogy fénysebességgel bejelent majd a UbiSoft brigádja, ezek után ugyanis már felesleges lenne titkolózni.
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljagery1113 profiljaM.O.R.P.H. profilja