Power Gig: Rise of the Six String: E3 2010 trailer

2010. június 21.
2.2991
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár elméletileg, és tulajdonképpen gyakorlatilag is véget ért már az E3 kiállítás, akadnak még olyan matériák, amelyek vagy elvesztek a múlt heti nagy forgatagban, vagy csak most kerültek szélesebb nyilvánosság elé.

Így történhetett meg, hogy az expón jelen lévő Power Gig: Rise of the Six String-ről is csak most tudjuk bemutatni nektek az E3-ra készült trailert, amely teljes valójában szeretné megmutatni számunkra a ritmusjátékok reformerét, ami vagy óriási siker lesz, vagy óriási bukás.

A fogalmakat megmagyarázandó, reformer lesz a program, mert - nem csalás, nem ámítás - valódi elektromos gitárral lehet majd játszani az ismert rock himnuszokat, és ha siker lesz, akkor igazi zenészek áraszthatják el a nagyvilágot, ha pedig bukás, akkor megmaradnak nekünk a műanyagzenészek, akik hatalmas csalódással nyugtázzák majd, hogy a valódi húrnyüvés bizony nem csak néhány gomb lenyomásából áll. Az alábbi Power Gig videóból tisztán kivehető a játék milyensége - gyakorlott gitárosként és dobosként sem tudtam még megállapítani működési elvét -, így ha a Guitar Hero számodra egy nagyon egyszerű játék volt, mindenképpen pillants bele az alábbi kisfilmbe, ami bizony megizzaszthatja majd gitározásra éhes ujjaidat. A mozgóképen szereplő dob-kontrollert pedig továbbra is szeretnénk bojkottálni, ha már egyszer igazira hasonlító gitár lesz a késztermékben ugyebár...

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.

nincs még hozzászólás

Minden hír, videó és cikk
E3 2010
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljamarco profiljamarco profiljaMarduk profiljaImperator profilja