PlayStation Store klasszikusok UMD lemezen

2008. szeptember 04.
1.8601
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Sony-tól nem szokatlan dolog, hogy az európai piacon az NTSC régióktól eltérő stratégiákat vonultat fel.

Míg egy halom, kifejezetten a PlayStation Store-ra szánt cím, csak letölthető formában jelenik meg Japánban és Amerikában, addig nálunk lemezes formátumban is piacra dobják, lásd Ratchet & Clank: Quest For Booty, Siren. Ez az üzletpolitika megfertőzni látszik a handheld szegmenst is, hiszen érkezik két PlayStation Store klasszikus válogatás UMD lemezen.

A pontos okát nem ismerjük, de sejteni lehet, hogy Európa a letöltések számát illetően kevésbé aktív, mint a másik két meghatározó régió, ezért is lehet az, hogy a Sony időnként fizikai adathordozókon is forgalomba hoz olyan címeket az öreg kontinensen, amelyek keleten és nyugaton kizárólag letölthető formában voltak és lesznek elérhetők.

A Sony úgy döntött, hogy elérkezett az idő, hogy kiadjon hat PlayStation Store kalsszikust, két válogatás keretein belül, UMD lemezen. Mindkét diszk 3-3 játékot tartalmaz majd.

PlayStation Network Collection: Power Pack
- fl0w
- Beats
- Syphon Filter: Combat Ops.

PlayStation Network Collection: Puzzle Pack
- Lemmings
- Go! Sudoku
- Go! Puzzle

Konkrét árszabásról egyelőre nem értesültünk, várható megjelenés októberben.
1 hozzászólás

richie8

7 éve, 2 hónapja és 19 napja

Ha ezek a pack-ok jó áron érhetők el, akkor mindenképp vonzani fogja a vevőket. Kár hogy a syphon filter és a lemmings nem egy diszkre került.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaImperator profiljamarco profiljaWickedSick profiljaMarduk profiljaSándorkolbász profiljaBenny Ray profiljaManiac profilja