Öt éves lett a Sony PSP

2010. március 24.
1.9171
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Yoyo profilja, adatai
Yoyo
A Sony a mai nap ünnepelte a Playstation Portable ötödik születésnapját.

A roppant erejéről elhíresült hordozható konzol 2005. március 24. robbant be a köztudatba, megjelenése óta Amerikában 17 millió példány kelt el belőle. Öt évvel ezelőtt még kevesen gondolták volna, hogy a Sonynak lesz elég tere a handheldek piacán, ám az eladási adatok azt bizonyították, hogy a PSP-nek van létjogosultsága. A kis gép a Playstation 2-őt megközelítő grafikai színvonalával, felhasználóbarát kezelésével, kristálytiszta képével, zene és videolejátszó funkciójával a mai napig páratlannak számít.

2005 óta közel 245 fejlesztőcsapat dolgozott azon, hogy a játékkínálat és az egyéb szoftverek kimagasló élményt biztosítsanak a felhasználóknak. Jelenleg 300-nál is több játék kapható a PSP-hez, de magából a kézikonzolból is több verzió létezik. 2007-ben bevezették a Portable esetében is a Playstation Networköt, ahonnan a felhasználók 20,000 filmet, több tucat minijátékot, televíziós sorozatokat, és digitális képregényeket tölthetnek le az emberek. A Playstation Portable megmutatta, hogy milyen a jelen hordozható konzolja, valamint előrevetítette a jövőt is; boldog születésnapot, PSP!
4 hozzászólás

richie8

7 éve, 8 hónapja és 12 napja

a számadatok és eladások is azt mutatják, hogy közkedvelt kézikonzol a PSP, és van még helye a konzolok között. Boldog születésnapot

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 4 hónapja és 24 napja

[Tiltott felhasználó!]

marco

11 éve, 4 hónapja és 24 napja

HB PSP!

válasz erre

Shade

11 éve, 4 hónapja és 24 napja

Jee!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaImperator profilja1000feri profiljatotyak profiljaWickedSick profilja