Óriási Steam akció, több friss alkotás és játékcsomag is féláron

2009. november 26.
2.0691
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Steam digitális disztribúciós rendszer illetékesei ismét merészet álmodtak, hiszen egy olyan újabb akciót tártak a fanatikusok elé, amely ugyan korlátozott időintervallumban érhető el, mégis garantáltan meg fogja kopasztani néhány rajongó pénztárcáját.

Mindez azonban most ne bánattal töltsön el senkit sem, hiszen több néhány hónappal ezelőtt megjelent alkotást kínál most a Steam viccesen alacsony áron, sőt, két nagyon-nagyon sok játékot tömörítő pakk is leárazásra került. Nem árt azonban tudni, hogy az akció korlátozott időtartamú, és a jelenlegi számláló szerint 32 óra múlva újabb ajánlat várható, azonban a mostani termés sem adhat okot szégyenkezésre. Lássuk mik ezek!

Itt van rögtön a legújabb Batman játék, az Arkham Asylum, 50 euró helyett 25-ért, őt követi a Champions Online 40 európai fizetőeszköz helyett 20-ért, de további féláras akció vonatkozik a Fallen Earth-re és a Far Cry 2: Fortune's Edition-re is (DLC-vel megpakolva), melyek közül utóbbi cirka 15, előbbi pedig vicces 17 euró ellenében tehető virtuális kosarunkba. Ez azonban még nem minden, hiszen az illetékesek 75 százalékkal leárazták a GRID-et is, amely így 5 euró ellenében vásárolható meg, de még a frissen megjelent Dragon Age: Origins is kapott egy 25 százalékos mínuszt, amely így 38 euróért cserébe szerezhető be.

A Steam emberei továbbá egy nagyon aprócska leárazást szabtak ki az Osmos nevezetű, fizikaközpontú ügyességi játékra, ahol ugyan csak néhány cent a kedvezmény, de van itt még két játékcsomag, amelyek ismételten nagy leárazással tehetők kosárkánkba. Az egyik a LucasArts Premier Pack, amely 60 százalékos mínuszt kapott, így 112 euró helyett 50-ért vehetjük meg, több Star Wars, Monkey Island és egyéb nagy sikerjátékokkal a fedélzeten. Ezt múlja felül egy kicsit a THQ Complete Pack nevű csomag, amely féláron (50 euró) juttat rengeteg kiváló játékhoz, ezek között az első S.T.A.L.K.E.R.-t, a Dawn of War-t, de még a Company of Heroes-t is megtalálhatjátok.

Mivel az akció alig egy napig él még, ezért érdemes nagyon gyorsan ellátogatni a Steam oldalára, és élni a kiváló lehetőséggel. Az óra ketyeg, az instrukciók adottak, a többi már csak rajtad áll! Ha szeretnél rögtön az akció oldalára jutni, akkor IDE kattints.

1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 6 napja

Szeretem ezeket a féláras akciókat, nevetséges árért kínálnak nagy címeket, amik tízezres nagyságrendű árcédulával büszkélkednek alapesetben.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja