Order of War: Challenge: Ár és megjelenési dátum

2010. február 06.
4.1281
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Pár napja írtunk róla, hogy a tavalyi év egyik meglepő húzása (mert mi másnak lehet nevezni, ha a Square Enix egy PC-exkluzív II.

világháborús stratégiát ad ki) önállóan futtatható kiegészítővel bővül. Az expanziót Order of War: Challenge-nek nevezték el, és a multiplayer rész jobbá tételének érdekében állították csatasorba, amely számokban kifejezve 12 új pályát, 6 új játékmódot és néhány kooperatív survival küldetést takar. Azt már eddig is tudtuk, hogy kizárólag digitális letöltés útján szerezhetjük majd be, ráadásul, ha birtokunkban van az alapjáték, akkor még pénzt sem kérnek érte.

Nem kellett sokat várnunk a hiányzó láncszemek felbukkanására, azaz ha nem vigyorog a polcunkon az Order of War, akkor mennyit kérnek a bővítményért, illetve mikor kaparinthatjuk meg pontosan. Az előbbire a válasz 9,99 dollár, amelyből a pénznem felénk valószínűleg euróra cserélődik, mivel Steam-exkluzívnak kiáltották ki a produktumot. Akit ez sem tántorít el a beszerzésétől, február 25-én nézelődjön a digitális disztribúciós rendszer oldalán, ugyanis akkor teszik elérhetővé a német, szovjet és amerikai harcoló felekkel megtömött Order of War: Challenge-et.
nincs még hozzászólás

Order of War
9.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja