Operation Flashpoint 2: Dragon Rising: Videón a kooperatív mód

2009. augusztus 31.
2.5681
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Codemasters minden bizonnyal jó előre tudta, hogy ha újraéleszti és folytatja az Operation Flashpoint sorozatot, akkor nem rukkolhat elő egy középkategóriás darabbal, hiszen a sikeres első rész után a rajongók egy kívül-belül, legalább tökéleteshez közeli játékot várnak.

A cél érdekében a "Kódmesterek" bizony minden erejüket bedobták, türelmesen kivárták az ArmA II megjelenését, kicsit csúsztattak is a saját projektjükön, hogy bőven legyen idejük befejezni a munkálatokat. A nagy hajtás közben pedig természetesen nem feledkeznek meg a mindig éhes rajongókról sem.

Ennek fényében dobtak napvilágra a minap egy friss videót az Operation Flashpoint 2: Dragon Rising-ról, amely egy sokak által várt opciót mutat be a nagyérdeműnek. Ez nem is lehetne más, mint a kooperatív mód, amit néhány igen tartalmas másodpercben magad is megtekinthetsz. A mozgóanyag további érdekessége, hogy természetesen mindent in-game felvételekkel mutatnak be nekünk a Codemasters emberei, így ismét elcsodálkozhatunk a játék csodaszép ás realista kinézetén. Aki szereti a háborús szimulátorokat, netán a kooperatív módot is, az ne hagyja ki a most következő videót. Íme:

#tv#
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja