Operation Flashpoint 2: Dragon Rising: Ködös háború

2009. szeptember 22.
7.9811
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Aki egy kis háborúra vágyik, és nem elégszik meg azzal, amit a nagy átlag és egyben kissé hihetetlen vagy valószerűtlen FPS játékok többsége kínál, az minden bizonnyal már minimum kétszer átháborúzta az ArmA második epizódját, és epekedve várja, hogy megjelenjen a háborús szimulátorok másik kiskirályának, az Operation Flashpoint-sorozatnak a második része.

A miértekre a válasz egyszerű, ez a két alkotás kínálja a 2009-es esztendőben a legrealisztikusabb háborús szimulációt, ahol lőhetünk, kúszhatunk, mászhatunk, vezethetünk tankot, helikoptert, katonai terepjárót, és mindemellett valódi besorozottnak, illetve dögcédulázottnak képzelhetjük magunkat.

A realizmus azonban nem csak abban figyelhető meg, hogy egy lövés azonnal leterít, vagy egy golyó röppályája ilyen meg olyan. A valósághoz közeli ábrázoláshoz ugyanis hozzátartozik a szép kinézet is, de szerencsére a Codemasters alkotása ebben sem fog szégyent vallani, mivel roppant hangulatos és részletes kinézetet varázsoltak az Operation Flashpoint 2: Dragon Rising-hoz. Ezen kívűl pedig az effektekre is kellő hangsúlyt fektettek, legalábbis a mai napon befutott újabb fejlesztői naplóból pontosan ez derül ki. Tűz, köd, füst, a játék programozóinak semmi sem volt akadály, de ha leírva nem hinnéd el, akkor nézd csak meg az alábbi mozgóképet, amiben saját szemeddel is megtekintheted az elhangzottakat. Most következik:

#tv#
2 hozzászólás

Vendég

15 éve, 5 hónapja és 26 napja

nagyon gyenge

válasz erre

Drasko22

15 éve, 10 hónapja és 2 napja

sz.tem nagyobbat szól majd mint az arma 2
kacsintó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja