Nintendo Wii HD: 2011-ben?

2008. október 01.
2.6991
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Vannak érdekes emberi tulajdonságok, amelyeket egész egyszerűen kinőni képtelenek vagyunk.

Az állandó elégedetlenség, a mindig többet akarás, a folytonos kombinálás, megnehezítik életünket. A Sony és a Nintendo új generációs masinái még igazán be sem lendültek, máris a követőiket álmodják egyesek. A cégeknek jóval előrébb kell látniuk a jelenlegi állapotoknál, na de valóban szükséges ezzel borzolni a kedélyeket? A Nintendo-nál máris összeállt a Wii követőjének koncepciója?

John Davidson, a What They Play-től elárulta, hogy több fejlesztői, illetve kiadói forrsából értesülni lehet arról, hogy a Nintendo következő masinája a Wii HD lesz (project név), amely 2011-re már készen is állhat a kilövésre. Nagyon ragaszkodnak ehhez az évszámhoz, hiszen a Sony és a Microsoft esetében is több ízben felmerült a 2011, mint lehetséges generációváltás kezdete.

Az állítások szerint az új masina nem egy újragondolt Wii effektus lesz, hanem egy vérbeli, igazi HD next-gen szerkentyű. Megtartván a "családnevét", kibővül egy HD (vagy bármilyen, később ráaggatott, végleges) utótaggal, ahogyan azt az Advance is tette a Game Boy esetében. Davidson forrásai nem térnek ki technikai specifikációkra, de azt már tudni vélik, hogy az új masina erőteljes grafikát, mélyebb szintű/előtérbe helyezett digitális disztribúciót (letölthető játékok, tartalmak) és teljes visszafelé kompatibilitást hoz majd magával.

Mindez 2011-re van prognosztizálva, érdekes, bár nem lehetetlen elképzelés. A Nintendo most alaposan megszedi magát a Wii, DS duóval, így valószínűsíthetően nem szeretnének továbbra is a buta hardvereket gyártó skatulyában időzni. Meglátjuk, hogy miként alakul, nagyon korai még konkrétumokba bonyolódni.

Ha ennél is mélyebben szeretnétek belebonyolódni, és haverban vagytok az angollal, akkor katt a linkre.

What They Play: New Wii due by 2011
3 hozzászólás

Lac

15 éve, 3 hónapja és 13 napja

Sajnos az. Hardverügyileg a Wii manapság nagyon gyengének számít, egyedül a Wiimote az, amivel kiemelkedik, viszont a Natal árnyékában már...

válasz erre

Vendég

15 éve, 3 hónapja és 13 napja

milyen buta hardvereket gyártó skatulya?
a nintedo ds vagy a wii buta hardver lenne, mert pár pixellel gyengébb a felbontásuk?meglepődött smiley

válasz erre

Ryo san

16 éve, 10 hónapja és 1 napja

Remélhetőleg az a gép már eléri a jelenlegi nextgen szinvonalat.kacsintó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
totyak profiljamarco profilja