Ninja Blade: Újabb képek landoltak

2008. szeptember 08.
3.5281
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Tecmo jelen pillanatban is három akció címen dolgozik, akik Tomonobu Itagaki nélkül is nekivágnak a leendő sikervárományosok megalkotásának.

Egyelőre nem tudni, hogy a trióban szerepel-e egy esetleges Ninja Gaiden folytatás, hiszen a készülő produktumokat majd csak az októberi Tokyo Game Show-n fogják bemutatni a nagyérdeműnek. A hack'n'slash szerelmeseinek viszont nincs okuk az aggodalomra, mert a From Software máris betömi a vélt lyukat.

A nem rég bejelentett, Xbox 360 exkluzív Ninja Blade a jónevű Ninja Gaiden nyomdokain halad, más, ismert, stílusbéli sikerjátékok elemeiből összegyúrva egy látszólag élvezetes egésszé. Az újabb screenshot-ok egyikén falon futni látjuk hősünket, amely mozzanat leginkább a Prince Of Persia-ra enged asszociálni. Tokyo számos veszélyforrást rejteget az éj leple alatt, amelyekkel csak egy kiválóan képzett ninja veheti fel a harcot.

A Ninja Blade valamikor jövőre toppan be, kizárólag a redmondiak konzolján, amely az eddig látottak alapján egy remek kis kaszabolásnak ígérkezik. Újabb részletek mostanáig nem láttak napvilágot, de ismét sikerült elcsípnünk pár látványos képkockát, amelyekre feltétlenül érdemes néhány pillantást vetni.

Jövőre sem kell tehát egy valamirevaló hack'n'slash anyag nélkül maradniuk az Xbox 360 tulajdonosainak. A hab a tortán már csak egy Ninja Gaiden 3-as bejelentés lenne. Ne legyünk telhetetlenek, bár akármi megeshet.


Ninja Blade: Újabb képek landoltak - 2. kép


Ninja Blade: Újabb képek landoltak - 3. kép


Ninja Blade: Újabb képek landoltak - 4. kép


Ninja Blade: Újabb képek landoltak - 5. kép


Ninja Blade: Újabb képek landoltak - 6. kép


Ninja Blade: Újabb képek landoltak - 7. kép


Ninja Blade: Újabb képek landoltak - 8. kép


Ninja Blade: Újabb képek landoltak - 9. kép


Ninja Blade: Újabb képek landoltak - 10. kép

nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja