Nem sok esély van jelenleg egy második világháborús Assassins Creed epizódra

2010. június 28.
1.7161
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Assassin's Creed-sorozat már az első részével komolyan felhívta magára a figyelmet, ám azt nem is sejtettük volna akkor, hogy rövid időn belül a UbiSoft egyik vezető címévé növi ki magát.

Márpedig ez történt, így most évenként élvezhetjük a széria újabb és újabb darabját. Mivel ilyen tempóban haladva elég nehéz lesz megreformálni a sorozatot - az unalomba fulladás ellen legalább az aktuális koron változtatni kellene -, jogosan vetődik fel a kérdés, hogy vajon merre is kalandozhatunk legközelebb főhősünkkel.

Novemberig tudjuk a menetrendet, az akkor megjelenő Brotherhood megmarad az Assassin's Creed II időintervallumában, csak éppen Rómát vehetjük szemügyre benne. Ám utána már valami komoly újdonság kell, egy vadonatúj kor lemintázása. Egyes pletykák rebesgetnek már egy ideje második világháborús színteret - sok más mellett természetesen -, Patrice Désilets, egy az MTV Multiplayer-nek adott korábbi interjúban viszont kijelentette, hogy nem mostanában fogunk második világháborús tematikával találkozni az Assassins Creed-szériában. Patrice szerint a fülébe jutott már, hogy a japán történelem felé kellene elmozdítani a történetet, de beszélt néhány japán emberrel, akik azt mondták, hogy azt igazán nem kéne. A második világégés pedig egyáltalán nem érdekli Désilets-t, így egyelőre nem sok esély van arra, hogy a Harmadik Birodalom oldalán - bár nyilván inkább ellene - hadba léphessünk egy Assassin's Creed epizód keretein belül. Reméljük hamar meggondolják magukat az illetékesek...
3 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 2 hónapja és 18 napja

[Tiltott felhasználó!]

skyman

11 éve, 2 hónapja és 19 napja

Hát pedig egy második világháborús eseményeket feldolgozó játék, mindenképp nagy figyelemfelkeltéssel járna.

válasz erre

Shade

11 éve, 2 hónapja és 19 napja

Nemszámít szerintem, nemillene abba a játékba ilyen. Elsem tudom képzelni nagyon.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaWickedSick profiljasoami profilja