Nem az Unreal Engine 3-at használja fel a Project Redlime-hoz a Starbreeze

2011. február 24.
2.1451
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Éppen néhány nappal ezelőtt tudattuk veletek, hogy a svéd illetőségű Starbreeze csapata is beállt azon fejlesztőcsapatok közé, akik az Unreal Engine 3-mal szeretnének játékokat készíteni a jövőben.

Ez azonban nem teljesen igaz az északi brigádra, akik ugyan megerősítették, hogy valóban a legtöbb jövőbeli projektjükhöz szeretnék felhasználni a technológiát, de az Electronic Arts-nak készített rejtélyes Project Redlime esetében biztosan nem az Epic által kifejlesztett Unreal 3 szolgáltatja majd a kakaót.

Minderről a csapat hivatalos fórumán olvashattak a fanatikusok, ahol feketén-fehéren kirajzolódott, hogy a jövőben készülő projektek esetében használják majd fel az Unreal Engine 3-at, a Redlime azonban még saját technológiájukat kamatoztatják. Így tehát a rejtélyes projekt mögé misztifikált Syndicate feldolgozás még biztosan nem az Unreal díszeiben csillog majd, mindenesetre a legtöbb fanatikusnak már teljesen mindegy lenne, csak csillogna végre. Továbbra is várjuk türelemmel a bővebb információkat.
2 hozzászólás

Vendég

14 éve, 3 hónapja és 13 napja

legalább nem lesz egykaptafa

válasz erre

Ryo san

14 éve, 3 hónapja és 13 napja

Hála a jó atyaúristennek! Ennek a generációnak a rákfenéje az Unreal 3 motor!!!Gyorsan össze lehet vele dobni a dolgokat,de sajna úgy is néz ki,ha nem fordítanak rá kellő figyelmet.Egyszerűen hülyét tudok kapni a műanyag baba hajú karakterektől!meglepődött smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások