Need For Speed: Undercover: Screenshot trió (Videó Update)

2008. augusztus 20.
6.3151
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Az Electronic Arts is újjávarázsol egy régi brand-et, sokak örömére idén újra száguldozhatunk kedvünkre, a rend virtuális őreinek legnagyobb bánatára.

A szépséges Maggie Q már eleve vonzóvá teszi az Undercover-t a férfinép számára, nem kevésbé a csodás négykerekűek, amelyek megdobogtatják a humanoid hímek szívét. Új stílus, erőteljes sztorivonal, rendőrök hada, élőszereplős átvezetők, a nagy költségvetésű fajtából..., szóval most minden esély megvan arra, hogy dögleni fog a légy.

A Carbon és Pro Street gyengélgedése cselekvésre sarkallta az amerikai kiadó/fejlesztő óriást. Kettészedték a régi csapatot, megduplázták a felekre eső fejlesztési időt, melynek első gyümölcsét idén novemberben vehetjük majd kézhez. A kettébontott team ugyan arányaiban ugyanannyi teendőt fog majd ellátni, viszont két év marad a dolgok kreatív részére. Kellett is már bele egy vagonnyi fantázia, mert bizony a patinás cím kezdett jócskán kifulladni. Most új erőre kaphat. Képek után a vadonatúj trailer..., Enjoy!


Need For Speed: Undercover: Screenshot trió (Videó Update) - 2. kép


Need For Speed: Undercover: Screenshot trió (Videó Update) - 3. kép


Need For Speed: Undercover: Screenshot trió (Videó Update) - 4. képTöltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
1 hozzászólás

Vendég

11 éve, 4 hónapja és 17 napja

húúúúúúúúúúúúúúúúú

válasz erre

 
Minden hír, videó és cikk
GC 08
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Neurotic profiljagery1113 profiljamarco profiljaWickedSick profilja