Nail‘d: Kiderült a megjelenési dátum

2010. augusztus 15.
1.8011
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A Techland az év elején szinte a semmiből jelentette be, hogy a Deep Silverrel összefogva készítenek egy arcade off-road versenyzős játékot, amely a Nail'd nevet viseli.

A lengyel srácok akkor erre az esztendőre ígérték az alkotást, ami nem csak első, hanem második pillantásra is meglehetősen közelinek tűnt. Azóta ezt a nyilatkozatukat nem cáfolták meg, a nagyobb játékkiállításokon rendszeresen megjelentek egy-egy videóval, és már kezdtük elhinni, hogy valóban elkészül idén a produktum. A videojáték-iparban ekkor szokott jönni a hatalmas pofon egy néhány hónapos csúszás képében, most azonban sikerült ezt elkerülni.

A Techland ugyanis örömmel tudatta a nagyvilággal, hogy Észak-Amerikában október 19-én, Európában pedig október 22-én kerül piacra a játék, amely nem valószínű, hogy megváltja a világot, de a fejlesztők eddigi termékeihez hasonlóan a kellemetlen csalódásra sincs sok esély. A quadok szerelmesei tehát örülhetnek, a zombikért rajongó játékosok nemkülönben, hiszen a Nail'd munkálatainak lezárultával remélhetőleg több idő jut az ígéretes Dead Island fejlesztésére.
2 hozzászólás

Vendég

11 éve, 26 napja

Jó lesz ez, már várom. Imádom az offroad cuccokat.

válasz erre

skyman

11 éve, 26 napja

Hát nagy csoda ha nem késik egy játék megjelenési ideje, az biztos
Remélem nem csalodunk benne, szerintem biztos jó lessz.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

totyak profiljagery1113 profiljaGargameth profilja