My Free Farm: Két további játékszerver a láthatáron

2010. április 28.
3.5351
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
Mostanság nagy sikernek överdenek a különféle online virtuális farmszimulátor böngészőjátékok, melyekben gondozhatjuk a házi állatainkat, kertészkedhetünk, vetőmagokat ültethetünk, szépíthetjük a tanyánkat különböző dekorációs elemekkel, alkudhatunk a piacon vásárlás közben és még számos lehetőség áll rendelkezésünkre, hogy jól szórakozhassunk ebben a látszólagos, valóságszerű világban.

Ilyen jellegű a My Free Farm névre keresztelt mezőgazdasági szimulációs produktum, melynek rajongói joggal örülhetnek, hiszen ezen a héten a termék két új szerverrel bővül.

Az ingyenes online böngészőjáték új szervereit holnap üzemelik be (szám szerint 22-es és 23-as) a szoftver kiadója, a bambergeri Upjers GmbH pedig büszke lehet az alkotására, hiszen egyre több felhasználó lép be az internetes mezőgazdaság világába, ahol a játékosok egymással is üzletelhetnek, a piacon eladhatják a terményeiket, állataikat és lehetőségük nyílik arra is, hogy beszerezzék másoktól azt, amire éppen szükségük van. A matériában különböző küldetések állnak a gazdák rendelkezésére, melyek közül akadnak könnyebb és nehezebb szintűek is, a birtok fejlődésének megfelelően.


My Free Farm: Két további játékszerver a láthatáron - 2. kép

nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljaiPet profiljadarkomen profilja