Metal Slug 7: Szeptemberben érkezik

2008. július 23.
1.7311
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Az Ignition végleges megjelenési dátummal látta el az SNK Playmore, tavaly bejelentett run'n'gun sorozatának hetedik darabját, a Metal Slug 7-et.

A kizárólag Nintendo DS-re érkező produktum 6 játszható karakterrel (Marco, Tarma, Eri, Fiolina, Clark, Ralph), valamint 7 vadonatúj küldetéssel lesz megajándékozva. A stílus rajongói tehát idén szeptembertől már bárhová magukkal vihetik az egykori árkád műremek folytatását, hiszen a háború nem áll meg, csak azért, mert a "parancsnok" helyváltoztatást eszközöl.

A hat választható karakter és a hét új küldetés mellé, két újabb bevethető jármű is előtűnik majd a csatatéren, melyek nevetesen a Slug Truck és a Slug Gigant lesznek, amelyek időnként jó szolgálatot tehetnek a kiszolgáltatott katonának. Megnövelt tűzerő, páncélozott védelem... Akik ismerik a sorozatot, jól tudják, hogy egyetlen másodpercnyi figyelem lankadás is elegendő ahhoz, hogy elhalálozzunk.

A Metal Slug 7 egy vérbeli, kétdimenziós shooter anyag, annak is a legkeményebb fajtájából. Nem kevés zsetont pattintottunk az árkád kabinetek pénzgyűjtőibe annak idején. Az árkád piac haldoklik, a Nintendo DS pedig szárnyal és remek táptalaja lehet a jövőben is az ehhez hasonló, árkád kiválóságok számára. Egy csöppnyi ízelítő a szeptemberben érkező run'n'gun anyag hetedik felvonásából...


Metal Slug 7: Szeptemberben érkezik - 2. kép


Metal Slug 7: Szeptemberben érkezik - 3. kép


Metal Slug 7: Szeptemberben érkezik - 4. kép


Metal Slug 7: Szeptemberben érkezik - 5. kép

nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profilja