Megjelent a Trillian 4.2 Beta

2010. április 18.
2.0161
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Cerulean Studios fejlesztőcsapata a napokban bejelentette, hogy elkészült a népszerű Trillian elkövetkező 4.2-es kiadásának első Beta változata.

A Trillian egy azonnali üzenetküldő alkalmazás, ami egyidejűleg akár több kommunikációs szolgáltatás kezelésére is képes. A szoftver alapesetben minden gond nélkül megbirkózik az olyan népszerű protokollokkal, mint az Astra, az ICQ, az MSN Messenger, a MySpaceIM, a Yahoo!, a Google Talk, valamint a Jabber/XMPP, de a tudása beépülők (Plugin) segítségével bármikor tovább fokozható.

A Windows Live rendszer használatakor az új Trillian 4.2 Beta már képes kezelni a több helyről való bejelentkezést, de ezen kívül az említett hálózaton belüli fájlküldés is lényegesen gyorsabbá vált, és immár a mobil üzenetek is támogatottak. Az új kiadásban az instant előnézetek is tovább fejlődtek, vagyis ha az egérmutatót a szövegbe ágyazott hiperhivatkozás fölé visszük, akkor előnézeti képet kapunk az aktuális linkről vagy akár Youtube videóról anélkül, hogy azt a böngészőnkben megnyitnánk, de ha idegen kifejezéssel találkozunk a beszélgetésben, akkor a Wikipedia adatbázisából keresi ki az ismeretlen szöveg magyarázatát. A fejlesztők tovább finomítottak a Twitter üzenetküldési mechanizmusán, a Twitter lista kezelésén, és az egyedi azonosítóképek használata is lehetséges már.

A beszélgetési naplók funkcióit is tovább csiszolták a Cerulean Studios szakemberei, ugyanis az már átszabott megjelenéssel és új előnézeti funkciókkal dicsekedhet, de a kinézetek és hangulatjelek kezelésén is sokat javítottak. Az új Trillian 4.2 Beta változata egyelőre még csak Microsoft Windows operációs rendszerekhez készült el, ami letölthető az alábbi linkre kattintva.

A Trillian 4.2 Beta letöltése
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljamarco profiljaWickedSick profiljaManiac profiljagery1113 profiljaShade profiljaGargameth profilja