Megérkezett a második Pro Evolution Soccer 2013 PC-s demó

2012. szeptember 24.
2.3941
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A konzolos kipróbálható változatokhoz hasonlóan a mai napra virradóra PC-re is megjelent a Pro Evolution Soccer 2013 második PC-s demója, amely az első után további extra opciókat és újabb tartalmakat mutat meg a játékosoknak.
 

Ennek köszönhetően a demonstrációban 11 licencelt csapatot választhatunk majd magunknak, így a hivatalos közlemény szerint többek között a következő, már korábbról ismerteket: Real Madrid, FC Barcelona, Valencia, Athletic Bilbao, Manchester United, Bayern Munich és Juventus.

A kettes demó keretein belül a fenti csapatokat fogja kiegészíteni a Santos, a Corinthians, a Boca Juniors és a Chivas jelenléte, akik kivétel nélkül elérhetők lesznek a Copa Libertadores mód keretein belül.

Szintén a kettes demó kiváltsága lett a Performing Training lehetősége, amelynek köszönhetően alaposan beletanulhatunk a PES 2013 irányításába, különös tekintettel az újdonságokba.

Aki tehát még mindig hezitál a Pro Evolution Soccer 2013 megvásárlásával, itt a nagy alkalom, hogy legalább beleszagoljon egy kicsit a FIFA-sorozat legnagyobb kihívójának legújabb évadjába. A demót letöltheted ERRE a linkre kattintva.
2 hozzászólás

csirkee

9 éve, 15 napja

kár hogy nincs köztük vmi fradi vagy újpest...pedig akkor tuti megvenném vagy egy videoton, debrecen..juuujjjjj azok a meccsek mekkorák lennének

válasz erre

Vendég

9 éve, 15 napja

Jobb később mint soha.

válasz erre
Pro Evolution Soccer 2013
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja