Megérkezett a demó az Agrar Simulator 2011 javított változatához

2010. december 07.
8.2381
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
Az Agrar Simulator 2011 című mezőgazdasági szimulátor óriási bukás volt, miután kiadták, mivel annyi hibát tartalmazott, hogy szó szerint játszhatatlanná vált a program, ezért a UIG Entertainment gyorsan kivonta a forgalomból és a készítők alaposan átdolgozták, kijavították benne a súlyos hibákat.

A szoftver javított változata azóta újra a boltok polcaira került, a kiadó elmondása szerint most már akadálymentesen lehet játszani a késztermékkel és még egyszer elnézést kértek a felhasználóktól a bugos verzió kibocsájtása miatt.

A kiadó azokra a felhasználókra is gondolt, akik már megjárták az előző verzióval és ódzkodnak attól, hogy pénzt költsenek az átdolgozott projektre, ezért a vállalat jóvoltából megjelent a javított változat demója is, így aki nem hisz abban, hogy ezentúl zökkenőmentesen használhatja a szimulátort, az kipróbálhatja előtte a matéria próbaváltozatát. A UIG Entertainment eredetileg a Landwirtschafts Simulator 2011 konkurensének tervezte a játékot, de egyelőre úgy tűnik, hogy nem jelent rá potenciális veszélyt, mert rengetegen elpártoltak az alkotástól, amely tele volt hibákkal, ám a kiadó bizakodó az Agrar Simulator 2011 jövőjét tekintve, mert szerinte a javított változat kipróbálása után számos régi és új játékos fogja belevetni magát a virtuális mezőgazdaság világába. Az érdeklődők az alábbi linkre kattintva letölthetik a produktum próbaverzióját: Agrar Simulator 2011 demó


Megérkezett a demó az Agrar Simulator 2011 javított változatához - 2. kép

1 hozzászólás

Vendég

13 éve, 4 hónapja és 6 napja

EN MOST TOLTOTEM LE A DEMOT AZ AGRAR SIMULATORNAK ES REMELEM TENLEG JOBB LETT MINT AZ ELOZO

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljaXTomiX0029 profiljamarco profilja