Lipcsében debütál az I Am Alive?

2008. július 23.
1.8691
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Az E3-on az ismeretlenség félhomályából előlépő I Am Alive című produktum könnyen a Ubisoft egyik legnagyobb sikervárományosává válhat.

A játékot nem sokkal a Los Angeles-i show előtt jelentették be a nyilvánosságnak, és játékkiállításon meg is érkezett az első, remek hangulatú trailer. A mai napon internet-szerte felbukkant egy - egyelőre - meg nem erősített hír, amely megbízható forrásokra hivatkozva azt állítja, hogy az I Am Alive ott lesz a Lipcsében helyet kapó Games Convention rendezvényen, sőt, már játékbeli jelenetekkel fognak kedveskedni a fejlesztők a látogatóknak.

A munkálatok továbbra is az Alone in the Dark 4-et és a Cold Feart jegyző Darkworks stúdiójában zajlanak. A Ubisoft azonban nem bízza véletlenre a játék sorsát, ugyanis a csapathoz hozzárendelte a játékipar legismertebb női fejlesztőjét/producerét, Jade Raymondot (ő mosolyog a képen), aki az Assassin?s Creedért is felelős volt.

A történet a földrengés sújtotta Chicagóban játszódik. Egy Adam nevezetű fiatalember bőrébe bújhatunk bele. Őt kell terelgetni lehetőleg úgy, hogy túlélje a rá váró megpróbáltatásokat. Ehhez fegyvereinken kívül éles eszünket és problémamegoldó képességünket is csatasorba kell állítanunk.

Remélhetőleg a Games Conventionön (amely egyébként augusztus 20-24.-ig tart) újabb részleteket is megtudhatunk róla.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja