Lepattant a Killzone 2 pályadizájnere, Guerilla-ról, Splash Damage-re vált

2009. március 10.
1.7021
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Neil Alphonso, a Killzone 2 vezető pályadizájnere megválik a csapatatától, a Guerilla Games-től és egy másik stúdióban folytatja a munkáját, szintén, mint pályadizájner-vezető.

Alphonso-t még 2007-ben nevezték ki a Guerilla csapatban a magasabb pozícióra, azonban most úgy érzi, jobb helye lesz a Splash Damage-nél, ahol már széles mosollyal és tárt karokkal várják a tapasztalt ifjoncot. A brit illetőségű, független stúdió a multiplayer first person shooter műfajára specializálódott, ebben kiválóak.

Tehát Neil Alphonso, számára javarészt ismerős terepen lavírozik majd tovább, ha és amennyiben a csapat eddig be nem jelentett munkája nem lesz kitérő a megszokott műfajból. Minden bizonnyal nem, de ez még számunkra ismeretlen per pillanat. Az átigazolt vezető hízelgően nyilatkozott a Splash Damage multiplayer játékairól, és úgy érzi, újabb lehetőségek nyílnak meg előtte azzal, hogy stúdió vált.

A Splash Damage színeiben, Paul Wedgwood, a tulajdonos nyilatkozott, aki örömmel üdvözli az új fiút a fedélzeten. A londoni székhelyű bagázs korábban a Wolfenstein: Enemy Territory (2003), az Enemy Territory: Quake Wars (2007) játékokon dolgozott, valamint további két alkotás multiplayer szekcióját hozták tető alá, amelyek nem mások, mint a Return To Castle Wolfenstein (2002) és a Doom 3 (2004). Sok sikert és kiváló eredményeket kívánunk Alphonso-nak az új helyén, a Splash Damage-nél.
nincs még hozzászólás

Killzone 2
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaManiac profiljaSándorkolbász profiljamarco profiljagery1113 profiljaXelosz profiljatotyak profilja