Lego Indiana Jones 2: The Adventure Continues: Felfedve a karakterek listája

2009. november 09.
3.0131
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Traveller's Tales nem okozott csalódást az elmúlt években azoknak a gyermeklelkű, esetleg még koruk alapján ebbe a kategóriába helyezhető játékosoknak azokkal a produktumaikkal, amelyekben népszerű univerzumokat vagy hősöket sikerült megeleveníteniük legósított formában.

Mindegyik ilyen alkotásuk ugyanis fantasztikusra sikeredett, persze nem voltak maradéktalanul jók, de annyira azért rendben voltak, hogy megérjenek egy folytatást. A Lego Batman esetében sajnos még nem tudunk a csapat ilyen irányultságú terveiről, de az már biztos, hogy az Indiana Jones folytatást kap, méghozzá The Adventure Continues alcímmel.

Az alkotás pedig már olyannyira közel jár a megjelenéshez, hogy elvileg a jövő hét folyamán, egészen pontosan november 17-én a boltok polcain köszönthetjük Indy legújabb kalandjait, amelyből ismét nem hiányoznak majd az izgalmak, a rejtélyek és természetesen egy nagy adag humor sem. A program betöltése után ismét ügyességünkre lesz a legnagyobb szükségünk, de a gyűjtögetésre, a harcra és a kisebb fejtörőkre is nyomós hangsúlyt fektettek az illetékesek, mindezt természetesen úgy, hogy a legkisebbtől a legidősebb korosztályig szórakoztatni tudjon a játék.

Mivel a megjelenés már nagyon közel jár, és tulajdonképpen mindent, ami fontos volt a játékkal kapcsolatban már megnézhettünk, vagy megtudhattunk, nem is nagyon maradt más hátra - néhány gameplay videó mellett -, mint a program betöltése után feltűnő karakterek. Ha rájuk vagy kíváncsi, akkor csak pillants egy kicsit lejjebb, és megtudhatod kik lesznek segítségedre, avagy kik fognak akadályozni a nagy kaland során. A játék megjelenik Nintendo DS, PC, PlayStation 2, PlayStation 3, PSP, Nintendo Wii és Xbox 360 platformokra.

LEGO Indiana Jones 2: The Adventure Continues karakterek:

- Cairo Digger
- Crystal Skull (Object)
- Enemy Mechanic
- Indiana Jones
- Lao Che
- Major Arnold Toht
- Marion Ravenwood
- Mola Ram
- Mutt
- Native
- Professor Henry Jones Senior
- Rene Belloq
- Short Round
- Spalko
- Willie Scott
2 hozzászólás

marco

8 éve, 1 hónapja és 7 napja

richie8 írta:
Sajnos se a filmhez, sem a játékhoz nem volt szerencsém, de akinek bejön a LEGO széria, és kicsit is komázza Indit, szerintem tegyen vele egy próbát
Filmet azonnal tessék pótolni!

válasz erre

richie8

8 éve, 1 hónapja és 7 napja

Sajnos se a filmhez, sem a játékhoz nem volt szerencsém, de akinek bejön a LEGO széria, és kicsit is komázza Indit, szerintem tegyen vele egy próbát

válasz erre
LEGO Indiana Jones 2: The Adventure Continues
8.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

spitspaz profiljamarco profiljaM.O.R.P.H. profilja