Lego Harry Potter: Years 1-4: Tölthető a PC-s demó

2010. június 25.
3.2451
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A mai napra virradóra feltehetően sok-sok játékos ébredt feltűnő jókedvvel, és nem csak azért, mert végre süt a nap, hanem azért, mert megjelent a régóta várt LEGO Harry Potter: Years 1-4, így ha szeretnénk, akár perceken belül - attól függően milyen messze van tőlünk a játékbolt - birtokunkban tudhatjuk a kockafejű varázslótanoncunk első négy évét feldolgozó videojátékot.

Hogy mi van akkor, ha nem vagy biztos géped teljesítményében, és nem tudod, hogy a játék elfutna-e rajta? Nyugodj meg szépen, itt a megoldás!

Ebben az esetben ugyanis, vagy ha szeretnéd csak előzetesen kipróbálni a készterméket, elhoztuk számodra a gyógyírt, a Traveller's Tales ugyanis végre napvilágra hozta a játék PC-s kipróbálható verzióját, amit mi nagy örömmel elhoztunk neked, és ha kíváncsi vagy rá, nincs más dolgod, mint IDE kattintani, majd merevlemezedre menteni a valamivel több, mint 700 MB-ot kóstáló fájlt, ezt követően telepíteni az állományt, és belefeledkezni legósított Harry Potter kalandjaiba. Ne feledjétek továbbá, hamarosan LEGO Harry Potter: Years 1-4 nyereményjáték lesz itt a GameChannel Online-on, ha érdekel, nézz vissza hozzánk!
LEGO Harry Potter: Years 1-4, így ha szeretnénk, akár perceken belül - attól függően milyen messze van tőlünk a játékbolt - birtokunkban tudhatjuk a kockafejű varázslótanoncunk első négy évét feldolgozó videojátékot.'>
4 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

15 éve, 13 napja

[Tiltott felhasználó!]

Lilith

15 éve, 13 napja

Kipróbálom, milyen a demó! röhögő smiley

válasz erre

Shade

15 éve, 13 napja

Jee, végre egyből a letöltési linket linkeli valaki, ezt nagyon értékelem! röhögő smiley

válasz erre

MMartina

15 éve, 13 napja

700 MB? meglepett smiley

válasz erre
LEGO Harry Potter: Years 1-4
7.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
totyak profiljamarco profiljaKisember001 profilja